Eladó lett a masinám. Szerintem jól jár vele aki megveszi. Nekem 16-éve hű társam.Dobozok,túra kormány,túra plexi, nyitott dobok killerrel, láncolajzó, zselés ülés, Wilbers rugók,hátul belső karbonsárvédő,két ventilátor a jobb hűtésért,márkás led izzók,új generátor,új fesszabályzó, stb.stb.
Nekem jó pár éve csinálta ezt. Bizonyos fordulaton,olyan 5-ezer környékén. Nekem az áramtalanító kapcsoló volt a gond. Fogtam azt jól kiiktattam,direktre kötöttem. Úgy se használtam
Tegnap megjött az újra (erősebbre) tekert generátorom. Így amit vettem (kb 2-hetet használtam) eladó lett ha valakit érdekel. Lengyel forrásból származik,kimértem,teljesen hibátlan,de van vidó is a mérésekről. Kérésre küldöm. A generátor egy 1100XX-en volt! Nem tudom melyik más Hondáéval csereszabatos,de biztos van egy pár.
Sziasztok. Kerdesem hogy volt e valakinek hasonlo problemaja .....FI lampa felvillan (csak menet kozben ) par masodpercig vilagit ,elveszi a gazt ,van amikor egy pillanatra le is all ,de rogton ujra indul. Valami elektromos erintekezesi problemara gondolok, meg nem volt idom at nezegetni a releket stb. Gondoltam azert megkerdezem hatha van valakinek otlete.
Szeretném eladni XX-emet. 2008-as, műszakilag kifogástalan, matt fekete fényezéssel, azonnal elvihető. Irányár: 1,3M
Ha bármi kérdés lenne, írj sms-t, vagy üzenj viberen, mert nem mindig tudom fölvenni.
06203465562
Dct-s?
Eladó lett a masinám. Szerintem jól jár vele aki megveszi. Nekem 16-éve hű társam.Dobozok,túra kormány,túra plexi, nyitott dobok killerrel, láncolajzó, zselés ülés, Wilbers rugók,hátul belső karbonsárvédő,két ventilátor a jobb hűtésért,márkás led izzók,új generátor,új fesszabályzó, stb.stb.
2002-es évjárat.
Futott kilométer 118.000
Ár: 1.290.000 Ft
Tel: 06-30-9446636
Ára: 35.000 Magyar forint.
Ezek még továbbra is eladó sorban vannak.
Szeretném eladni XX-emet. 2008-as, műszakilag kifogástalan, matt fekete fényezéssel, azonnal elvihető. Irányár: 1,3M
Ha bármi kérdés lenne, írj sms-t, vagy üzenj viberen, mert nem mindig tudom fölvenni.
06203465562
Meg van még a plexi? Érdekelne.
Ár, elérhetőség?
Nekem meg van még a VFR kormány......de nem írtál vissza.
Lacesz
06703857946
szotilow1@gmail.com
Sikerült letölteni, köszönöm a segítséget.
https://www.cbrxx.com/threads/...
Van egy eladó használt Givi túraplexim, 13 eFt.
Segítségeteket kérném, mennyi az olajteknő lehúzási nyomatéka és van -e sorrendje ? ( első és hátsó kerekek lehúzási nyomatéka ? )