A szin hibatlan a fujas az majdnem. Az illesztes nagyjabol okes, a muanyag merevebb picivel de az is jo. Hőtükör es plexit kaptam melle de a csavarok ebben az opcioban nem voltak benne igy kulon lett megrendelve de potom penzert kompletten, muanyag bolhastol egyutt minden par ezerert.
Remelem nem lesz gond nálam se . Nekem egy 1000rr repsolra jön. Időt álló is remelem a műanyag . Adtak hozzá amúgy mindet ? Csavar, tankpad, hőtükör külön?
Nemreg erkezett meg kinabol a szett 2007eshez. Minden masodik idomon van fenyezesi hiba potty stb
Nagyjabol 5 meterrol nem latszik egyik sem. Illesztesi problemak is vannak de orvosolhato ha nem fakezu es fafeju az embor
Feltételezem, hogy igen.
Volt egy évjárat (2009-es talán), ahol anyaghiba miatt sok a főtengelycserés; ha jól tudom lekopott a lánckerék, ami a főtengelyből van kialakítva.
Nagyjabol 5 meterrol nem latszik egyik sem. Illesztesi problemak is vannak de orvosolhato ha nem fakezu es fafeju az embor
Keresek Balos idomot , farokidomot ebben a színbe .
Volt egy évjárat (2009-es talán), ahol anyaghiba miatt sok a főtengelycserés; ha jól tudom lekopott a lánckerék, ami a főtengelyből van kialakítva.
2008 utáni SC59-nél mikor küszüböltél ki az olajfogyasztást? Esetleg valaki tud ilyet eladót?
Köszi