Akkor áttérek arra a kereskedésre ha kell valami. Itt volt 4-5 hét de olyan is, hogy több hónapot vártam mert elfelejtettek szólni, hogy me jött az alkatrész.
Nem tűnik drágának, a partzilla.com 5 dollárt ír.
Szerintem is Honda márka kereskedésben célszerű megrendelni, mert csapágy boltban nem lesz ilyen.
Mivel gyári alkatrész, előfordulhat hogy nem túl gyorsan ér oda. Legalábbbis errefelé ez a jellemző.
Van már benne km bőven 63400 nál járok most és megette az idő elkezdet gyöngyözni rajta az olaj kifelé. : ( még ha abban tudnátok segiteni hogy hol tudnék minnél gyorsabban beszerezni hozzá ilyen szimeringet azt megköszönném
Cbr 1000rr Sc57 (2005)
VUCOK78 felhasználónak tud valaki elérhetőséget?Fontos lenne,a hirdetett kipufogója érdekelne.S.O.S.!
Érdekelne a dob,megvan még?
Küldenél egy telefonszámot?
Üdv.
Délig megrendeled, másnap megvan.
Szerintem is Honda márka kereskedésben célszerű megrendelni, mert csapágy boltban nem lesz ilyen.
Mivel gyári alkatrész, előfordulhat hogy nem túl gyorsan ér oda. Legalábbbis errefelé ez a jellemző.
Van már benne km bőven 63400 nál járok most és megette az idő elkezdet gyöngyözni rajta az olaj kifelé. : ( még ha abban tudnátok segiteni hogy hol tudnék minnél gyorsabban beszerezni hozzá ilyen szimeringet azt megköszönném
Cbr 1000rr Sc57 (2005)