Üdv! Egy 2008-as sc59-et néztem meg,vásárlási szándékkal. Patika állapotú 13ezer km-el, csak voltak szériahibái és nem merem megvenni. A hibái ennyi km után kijött volna? Merjem megvenni? Előre is köszönöm!
Az enyém is ilyen! De az előző kis cbr-emen, nekem se hagyta úgy inditozni! Furi volt ez a jelenség nekem is!
Arra használom, hogy ha sokat állt a gép akkor úgy ráindítózok, hogy könnyebben felépüljön az olajnyomás... Más értelmét nem látom :)
Műszakiztatnom kell cbr1000rr-em. 2006os. Hátsó fékre nem ég a féklámpa, csak elsőre. Amióta tulajdonomban van a gép ilyen. Kérdésem az lenne, hogy ez hiba vagy ennél a típusnál normális.
Köszi!
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel,eladó kb. 100 db újság ,Superbike és Motorrevü,+vegyes motoros újságok.Ár,fogalmam sincs .Legyen 10.000-Ft.Ha valakit érdekel összeszámolom kokrétan melyikből mennyi.
Üdv mindenkinek. Ősszel csatlakoztam én is az 1000es világába :) Annyi segítséget elfogadnék tapasztaltabbaktól, hogy melyik olajat használjam, mi a meglátásotok ? M 5100 van benne de nem találom jónak.
M 7100 ? üdv
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Esetleg ha valaki tud komplett rendszert sc57-re az szóljon! Köszi!
Írtam privátban...
Olajcsere után nem rossz dolog,kicsit felszívatni vele a friss nedűt :D
Arra használom, hogy ha sokat állt a gép akkor úgy ráindítózok, hogy könnyebben felépüljön az olajnyomás... Más értelmét nem látom :)
Köszi
Köszi!
Esetleg valakit nem érdekel??
Ha valakit esetleg érdekel,eladó kb. 100 db újság ,Superbike és Motorrevü,+vegyes motoros újságok.Ár,fogalmam sincs .Legyen 10.000-Ft.Ha valakit érdekel összeszámolom kokrétan melyikből mennyi.
M 7100 ? üdv
Eladók ezek az alkatrészek SC59-hez. Fékcső Abs-es modellre való, németből rendeltem.