Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakit nem érdekel véletlenül??
1000RR-600RR sportdob eladó!
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Esetleg ha valaki tud komplett rendszert sc57-re az szóljon! Köszi!
Eladó gyári cbr1000rr dobom ha valakit érdekel..
Szia!

Írtam privátban...
Üdv! Egy 2008-as sc59-et néztem meg,vásárlási szándékkal. Patika állapotú 13ezer km-el, csak voltak szériahibái és nem merem megvenni. A hibái ennyi km után kijött volna? Merjem megvenni? Előre is köszönöm!
900RR sorozat nem is teker,azért volt szokatlan :)
Olajcsere után nem rossz dolog,kicsit felszívatni vele a friss nedűt :D
És azt tudni, hogy miért jó ez így? Van valami haszna ennek, vagy csak spórolni akartak és nemfoglalkoztak vele, hogy vészleállítás mellett is teker?
CSAK a honda ilyen de nem mindegyik.
SC59 is teker. Régen volt cagiva freccia c12-őm, az is tekert.:)
Az enyém is ilyen! De az előző kis cbr-emen, nekem se hagyta úgy inditozni! Furi volt ez a jelenség nekem is!
Arra használom, hogy ha sokat állt a gép akkor úgy ráindítózok, hogy könnyebben felépüljön az olajnyomás... Más értelmét nem látom :)
SC57 miért hagyja hogy tekerjen az öninditó,lekapcsolt vészleállítóval,ez gyárilag így van,nem jellemző ez a Hondákra??
Köszi
rossz a féklámpa kapcsoló,vagy koszos és nem érintkezik,illetve állítani kell rajta,mert annyi elmozdulásra nem zár...
Köszi!
Égnie kellene.
Műszakiztatnom kell cbr1000rr-em. 2006os. Hátsó fékre nem ég a féklámpa, csak elsőre. Amióta tulajdonomban van a gép ilyen. Kérdésem az lenne, hogy ez hiba vagy ennél a típusnál normális.
Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...

Esetleg valakit nem érdekel??
Köszönöm a válaszod. Akkor ezzel futok neki az évnek. :)
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel,eladó kb. 100 db újság ,Superbike és Motorrevü,+vegyes motoros újságok.Ár,fogalmam sincs .Legyen 10.000-Ft.Ha valakit érdekel összeszámolom kokrétan melyikből mennyi.
7100 10w50.
Hali. Tevedesbol vettem ezt a tankbort. Vkinek esetleg nem kell ? Uj. 25 eft.
Üdv mindenkinek. Ősszel csatlakoztam én is az 1000es világába :) Annyi segítséget elfogadnék tapasztaltabbaktól, hogy melyik olajat használjam, mi a meglátásotok ? M 5100 van benne de nem találom jónak.
M 7100 ? üdv
2011-es ABS-es 1000RR Repsol nagyon drága lenne már? 12E km és makulátlan, ugyan abban az állapotban mint amikor a szalonból kijött
Üdv
Eladók ezek az alkatrészek SC59-hez. Fékcső Abs-es modellre való, németből rendeltem.