lenne egy eladó SW-Motech ,Quick Lock gyors záras tanktáskám , Hondához (konkrétan SC-24 en volt) való tankgyűrű ,tudomásom szerint bármelyik másik Honda modellre is jó.
Van hozzá ráhúzható vízhatlan zsák, a jobb oldalzseb lecipzározható és öv táskaként is hordható, Gps-Telefon-Pda tartó, jó sok zseb, alig használt , nekem van hátul 3 doboz ami az igényeimnek bőven elég ,ez meg csak a szekrényben porosodik. Az ára 35 e.ft
sziasztok, esetleg nincs valakinek , az ismerősi körében egy superbike lenker-re átalakító felső villahíd?? olyat keresnék ha tudtok kérem szóljatok :)
nem szìv vhol fals levegőt?
pillango szelep tengelye mennyire lötyög?
Az előző cbr-em ugyanezt játszotta, de nem emlékszem 100% mi lett a megoldás. Karbisor csere rémlik...
Az csak annyit jelent, hogy terhelés alatt megy a négy henger. Alapjáraton kellene megmérni lézeres hőmérővel, egyenként. Valószínű, hogy eltérést mutat.
Szia meg néztem meleg a kipufogó a gyergya fehéren van ki égve lehet hogy kurva keveset kap hidegen még érezhető ha ráhúzom a szivatót akkor megy de melegen mikor már nem kell a szivató nem megy
Amúgy 6l/100km, alatt még ha piszkálom is
Van hozzá ráhúzható vízhatlan zsák, a jobb oldalzseb lecipzározható és öv táskaként is hordható, Gps-Telefon-Pda tartó, jó sok zseb, alig használt , nekem van hátul 3 doboz ami az igényeimnek bőven elég ,ez meg csak a szekrényben porosodik. Az ára 35 e.ft
pillango szelep tengelye mennyire lötyög?
Az előző cbr-em ugyanezt játszotta, de nem emlékszem 100% mi lett a megoldás. Karbisor csere rémlik...
Nekem 2 személy megpakolva 6 liter, kicsit bántva 7 liter, nagyon bántva végtelen.. :)
Nézd meg a kipufogó hőmérsékleteket egyenként.
Hogy nézne ki ez a mi motorjainkon?