Igen, 2 motorral tervezzuk.
Indulas elott el kell vinni a gyerkőcöt mamához Szolnok mellé, kb 11.... dél korulre erunk Tardosra. Azt meg tudjuk tenni, hogy amikor inditjuk a motort Dabason, akkor telefonalok. Kb masfel ora mire odaerunk.
Kompressziós viszonyt irtam az a gyári 10,5:1
Ami új korában lehetett 11, joindulattal max 12 bar végsürités ( én siklottam el mellette több szálon megy az agyam elnézést ,bocsánat ) nekem van benne most 10
Lehet sikolva volt a hengerfej
Elképzelhető, hogy dugulás volt ,rendesen jár alapjáraton mindegyik henger ? alapjárati rendszer tud vicceskedni sokszor nem elég csak kifujni,kell neki az ultrahangos tisztítás
Passz ellenben valamikor mennek hozzád mondjuk 28.-án? Úgyis mennem kell Kiskőrösre megnézni egy 1000f et ,bele ment 1000 km az öszerakás óta,meg kell nézni a szelephézagokat + olaj, olajszűrő csere
Este mérgembe mondom lesz ami lesz motorozni fogok és lám ment a négy henger kb 10km mentem de minden rendben volt mi lehetett csak valami dugulás? Remélem nem fog ott hagyni valahol?
milyen fura, megállsz és sportmotoros tali lesz belőle...
Indulas elott el kell vinni a gyerkőcöt mamához Szolnok mellé, kb 11.... dél korulre erunk Tardosra. Azt meg tudjuk tenni, hogy amikor inditjuk a motort Dabason, akkor telefonalok. Kb masfel ora mire odaerunk.
2 motorral mentek?
Szeretek azon a környéken csavarogni, bár az az út éppen elég rossz.
ha vkit érdekel, bolti árnál jóval olcsóbban szerda estig jelezze! ha nem kell senkinek, feltetetem csütörtökön.
Mi pedig elvileg gurulunk egyet Beuval 30-an, ha vkinek van kedve, csatlakozzon.
Ami új korában lehetett 11, joindulattal max 12 bar végsürités ( én siklottam el mellette több szálon megy az agyam elnézést ,bocsánat ) nekem van benne most 10
Lehet sikolva volt a hengerfej
Mondom ezt 5 és 10 km tolás után teli tankkal. És nekem 8 , 15 és 50 km után állt meg.