Szia!
Én ismerek egy motoros havert akinek van és egy időben el is akarta adni. Ha erre a típusra gondoltál és érdekel akkor megérdeklődöm, hogy eladó e még és mi az ára.
Azt viszont valaki nem e tudja, hogy Sc 24-es dual-ba dupla fényszóró létezik-e? Mert láttam képeken Sc 24 eseket normál és dupla fényszóróval is de dual-ban nem...
Nem dob, hanem komplett rendszer létezik egyáltalán a CBRF-ünkre? Olyan ami csak egyoldalas?
Engem kissé zavar ez a két dob... ebből eleve lehetetlen emberi hangot kihozni - bár a Hondák nem is arról híresek...
Szia!
Azt csak előtte pár nappal tudom megmondani, de hívj fel!
Ha úgy tudsz jönni, hogy én nem vagyok itthon, valaki a családból csak itthon lesz! :)
Üdv!
Attila
Üdv mindenkinek. Van egy jó barátomnak egy eladó Sc 21-24 re szerelhető túrakormánya CBR es fogantyúkkal együtt. A tavaly vette az e-bayen. Konkrét árat még nem mondott viszont ajánlatokat lehet tenni rá. Csere is érdekelné Sc 24 es eredeti kormánycsutkákra + különbözet. Ha valakit érdekel írjon. A kiszállítást én meg tudom oldani.
Én a route-ba múlt vasárnap voltam először, de nagyon jó fejek voltak, szívesen visszamennék, és klassz helyek vannak a közelben is!
Ja és a hajdúságiak nevében kikérem magamnak, én már itt vagyok!
Igaz a tett helyszínén nem, de a közelbe lőttem egy párat:
Rajtam nem fog múlni, elő van készítve minden a feszítőhöz...
Azért Szilvásvárad, mert a Route66 bejött eddig, igazán motorosbarát szállás :) No meg a Hajdúságiaknak sincs messze, de nem nagyon aktivizálták magukat eddig, tisztelet a kivételnek!
Egyébként a szlovák karika jó ötlet, és nem is kivitelezhetetlen.
Nem tudom, azon is múlik, hogy a láncfeszítőm mikorra lesz kész... :)
Nekem teljesen össze-vissza van a program, de ha tehetem - és elkészül a motorom - elmegyek.
(csak nagyon halkan kérdem: Mondjuk Szilvásvárad helyett nem lehetne valami kevésbé közhelyeset?
Ha már észak-kelet Magyarország, akkor Salgó? Zemplén? Börzsöny? vagy épp csak át a határon nincs valami érdekes (Rozsnyó, vagy Rimaszombat, esetleg Kassa)? Nincs valaki onnan származó a listán aki tudna tippeket adni?)
Helyszín:
Szerintem maradhat a Route 66 Szilvásváradon.
Időpnt:
Részemről lehet hamarabb is, én csak mint beugró vennék részt aznap amikor a gurulás van. Jún 1 után nekem már nem jó, ha minden jól megy babázunk :)
Én ismerek egy motoros havert akinek van és egy időben el is akarta adni. Ha erre a típusra gondoltál és érdekel akkor megérdeklődöm, hogy eladó e még és mi az ára.