Én egy 4cm vastag fadarabra álltam fel első kerékkel, és úgy már egész könnyen ment. Persze ez csak otthon kivitelezhető.
Amikor vhol túrán kellett középsztenderre tenni, akkor kerestem egy olyan helyet ahol pár centivel magasabban volt az első kerék mint a sztender és a hátsó.
Sziasztok! Valaki mondana nekem valami jó technikát középsztenderre állításhoz mert még mindig vért ízzadok ezzel a szörnyel :D A saját 110kg-al ráállok és még úgysem jön fel :) 1991 sc24. Ha esetleg valaki tud valami jó technikát ne folytsa magába ahol nem kell megszülni közben :D köszi!
Ne is mondd! Ráadásul a Yuasa témát is kiveséztük annó, most mégis ugyanazzal a f@szsággal jönnek!
Igyekszem keveset kommentelni, idegeskedem eleget melóban, nem kell még ez is.
Háát, ha karc nélkülit keresel, az nem olcsó, 250euró körül kapsz kint németben. De még ha nem is csúsztak el a motorral, 20-30év után karc, rozsda lehet a dobokon. Egyébként egy jó festő fel tudja javítani a dobokat. Sebaj, ha nem kell senkinek, megy a kukába, csak előtte még egy próbát gondoltam megér a dolog.
Amikor vhol túrán kellett középsztenderre tenni, akkor kerestem egy olyan helyet ahol pár centivel magasabban volt az első kerék mint a sztender és a hátsó.
Útpadkára nem emlékszem
Hahu-n van egy eladó 250-ért link
Teszek bele egy CBR blokkot, és nincs is vele több baj.
De ha már annyit kiadnék motorért amibe ezek kerülnek, lenne egy szép AfricaTwin-em :D
Igyekszem keveset kommentelni, idegeskedem eleget melóban, nem kell még ez is.
Persze!
Adatlapomon a telszámom, csörgess meg és megbeszéljük.
Írtam én is, mert a szoci-s cím most nem elérhető...
A garázs kiürítésből megmaradt cuccokról csináltam pár fotót...
Üdv.: Robi