hali Viktor nekem is 250 esem van de én nem tapasztaltam ilyet a motoromnál. de megmondom őszintén nem is figyeltem sose.de sok sikert a géphez. szerintem kategóriájába egy jó motor. én pl 80-90-100- között használom és 3 literrel elmegy.amugy 85 kg vagyok.nekem egy hibája van ha megállok piros lámpánál vagy csak úgy akkor nehéz üresbe rakni mindig beugrik 1 vagy 2 őbe.de ha gurulok a motorral és úgy pakolom vissza üresig akkor semmi probléma.de már megszoktam egy páran azt mondják hogy tipushiba.
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy HONDA CBF 250 egyhengeres motorkerékpárt 9 ezer km-rel. Szakmai segítségre lenne szükségem. A kuplungot ha lassan engedem 3 ezres vagy 4 ezres fordulaton, akkor a kuplung kiengedése közben a motor induláskor egy nagyon picit berángat (de nem zavaró annyira). Emlékszem az oktatómotorom (Suzuki GS 500) szintén ezt produkálta. Ez a jelenség az egyhengereseknél természetes vagy baj van a kuplunggal? (Mert sehol nem olvastam ilyen hibajelenségről). Ha gyorsabban engedem a kuplungot vagy nagyobb gázzal, akkor gond nélkül elindul picit sem rángatva.
Eladó Givi V35NT fehér prizmás oldaldoboz pár Givi C35G730 ezüstszínű tetővel, gyönyörű, karcmentes állapotban. Esetleg fehér tetővel is megoldható az ezüst helyett. Ára 90.000Ft. Érdeklődni: info@saab-club.hu
Honda CBF 250-re szeretnék sportdobot,viszont olyat aminek 4csavaros a felfogatása és a csavarok egymástól 55mm-re vannak négyzet alakban olyat sehol se találok :( Valaki tud más megoldást esetleg,hogy hogyan tegyek fel egy másik dobot a motoromra,hogy majd a későbbiekben eladásnál a gyári kipuff dobot is vissza lehessen rá tenni?
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni hogy melyik a jobb vétel CBF600 estén, a karburátoros vagy az injectoros? Gondolok itt az ár/érték aranyra, szervízköltségre, stb. Például az injektorosnál is van karbiszinkron, stb Előre is köszi!
250-es vásárlásakor a kuplungra kell figyelni.Lassú menetben megállás előtt ki tudd venni üresbe.Az én mocimat úgy vették be kereskedésbe,hogy igazolnom kellett a kuplungcserét.Ez komplett 130000 e forint kosárcserével együtt.Amúgy a cbf 250-es egy nagyon jó és megbízható motor.Széles utat!
Cbf 100 F-re keresek hátsó csomagtartó keretet
Egy ismerősöm árul CBF600S alkatrészeket és túradobozokat, az alábbi linken meg tudjátok nézni őket. Elérhetőség a linken.
http://cbf-egyesulet.hu/e107_p...
Eladó Givi V35NT fehér prizmás oldaldoboz pár Givi C35G730 ezüstszínű tetővel, gyönyörű, karcmentes állapotban. Esetleg fehér tetővel is megoldható az ezüst helyett. Ára 90.000Ft. Érdeklődni: info@saab-club.hu
Honda CBF 250-re szeretnék sportdobot,viszont olyat aminek 4csavaros a felfogatása és a csavarok egymástól 55mm-re vannak négyzet alakban olyat sehol se találok :( Valaki tud más megoldást esetleg,hogy hogyan tegyek fel egy másik dobot a motoromra,hogy majd a későbbiekben eladásnál a gyári kipuff dobot is vissza lehessen rá tenni?
Köszönettel:
Monori Szabolcs
70/6321-829
Keresnék 2004-es 600-as CBF-re hátsókapaszkodó párt, ha jól tudom jó rá igazából az összes típusé (500 600 1000), ha tévedek szóljatok légyszi .
Szeretnék eladni egy szép állapotú CBF műszerfalat. Érdekel valakit?
Tel: nullahathúsz kilenc héthétkettő négynégykilenc
http://www.kepesmotor.hu/motor...
CBF500-ra keresek hátsó doboztartót!
Ha valaki tud kérem jelezze.
Köszönöm.
Tud valaki esetleg elado serulesmentes gyari cbf 500-ra dobot?
exec79@gmail.com
Koszi!
nem, szerencsére gyorsan, 1-2 nap alatt új gazdára talált.