Nem tudom a régiek közül jár-e még itt valaki, sajnos én is szomorú apropóból írok most.
Józsi, Józsi bátyánk, aki oszlopos tagja volt az egykor pörgős Sevenfifty fórumnak, május 19-én, 74 éves korában megpihent.
Józsi, legyen szép az álmod!
Van face fiókom, bár évek óta csak olvasgatom, meg a marketplace-en szörfölgetek.
Eszembe sem jutott, hogy motoros csoportot keressek. A napokban kényszerből (költözködés) ki kellett vakarnom a sevenfifty - t a 8 éves patkányfészekből, és feltört bennem a nosztalgia.
Annyi szép emléket köszönhetek neki, meg persze az akkori segítőkész topictársaknak, hogy gondoltam visszahozom az életbe. A 8 év állás, meg a gondatlan tárolás megvliselte szegénykémet, de szerintem még menthető....
2020. júli 20-i az utolsó bejegyzés.
Szóval a hiba NEM az ön készülékében van.
Egyébként sem sok mozgás van az egész fórumon, max. 8- 10-en osztjuk többé-kevésbé rendszeresen az észt egymásnak abból a kevésből, ami még van 😂
Honda CB750 Nighthawk 96-os évjárat, első alsó kiflit keresek, vagy ha a CB750 Sevenfifty kiflije megegyezik vele, akkor az is jó lehet.
A telószárak vastagsága elvileg megegyezik (41mm), de egyéb infóm nincs róla. Esetleg bontó elérhetőség is jól jöhet, ahol ilyen öreg gépet bontanak.
Köszönöm!
Köszönöm szépen hogy megerősítetted a gyanúmat! Tehát nekem a baloldali dob hiánya miatt jön feljebb a kelleténél, így ki tud akadni a rugó a helyéről :/
Na kérem! Aláfetrengtem a motornak, és megállapítottam, hogy a középső (állvány) sztender a bal oldali kipufogóhoz alul belül hegesztett, lemez támasztónak csapódik amihez van szegecselve egy gumiütköző.
Köszönöm szépen a hasznos hozzászólásokat! Én is azt gyanítom hogy itt valami határoló hiánya lesz a ludas. Jó lenne egy másikat megnézni élőben, amin működik a középsztender.
Érzek én itt valami félreértést is, én nem rugóstagról beszéltem, hanem a középső kitámasztóról/sztenderről és az azt tartó rugóról. :)
Józsi, Józsi bátyánk, aki oszlopos tagja volt az egykor pörgős Sevenfifty fórumnak, május 19-én, 74 éves korában megpihent.
Józsi, legyen szép az álmod!
Eszembe sem jutott, hogy motoros csoportot keressek. A napokban kényszerből (költözködés) ki kellett vakarnom a sevenfifty - t a 8 éves patkányfészekből, és feltört bennem a nosztalgia.
Annyi szép emléket köszönhetek neki, meg persze az akkori segítőkész topictársaknak, hogy gondoltam visszahozom az életbe. A 8 év állás, meg a gondatlan tárolás megvliselte szegénykémet, de szerintem még menthető....
Jott a feszbuk es elszipkazta a forumok eletteret. Ez van sajnos.
Uhh, mi történt?
Annó pörgött a topic....
Szóval a hiba NEM az ön készülékében van.
Egyébként sem sok mozgás van az egész fórumon, max. 8- 10-en osztjuk többé-kevésbé rendszeresen az észt egymásnak abból a kevésből, ami még van 😂
Az lehetséges, hogy több mint két éve nem írt ide senki, vagy csak nálam nem tölt be az oldal rendesen?
Tudna nekem valaki segíteni?
82-es Honda CB 750 kormányát szeretném alacsonyabbra kicserélni. Keresnék ehhez alkatrészt kormány, bowden, fékcsövet vagy valakit aki átalakítja nekem.
Köszi
Van Sevenfifty villahidam,ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
A telószárak vastagsága elvileg megegyezik (41mm), de egyéb infóm nincs róla. Esetleg bontó elérhetőség is jól jöhet, ahol ilyen öreg gépet bontanak.
Köszönöm!
Érzek én itt valami félreértést is, én nem rugóstagról beszéltem, hanem a középső kitámasztóról/sztenderről és az azt tartó rugóról. :)