Köszönöm a jókívánságokat , hasonló jókat kívánok Neked, Nektek is, remélem azóta , hogy ezt a fotót elkészítetted, már változott a helyzet! Sajnos az építkezés ilyen, hogy rengeteg munka van vele, de amikor elkészült sokkal kényelmesebben tudsz élni-lakni! Én sok évvel ezelőtt átestem ezen a dolgon, de egy cseppet sem kedveltem, ilyen élményem akkor volt, amikor a barátomnak , (akkor volt két csöpp gyereke) a házába szereltem be a villanyt . Hadd örüljön neki! No meg a villanymotoros felvonót kölcsön adtam , és a két rokon aki segítette , eljöttek nekem viszont segíteni, mert ilyen könnyen még nem betonoztak koszorút, és födémet ! ! 1 talicska betont lehetett felhúzni egyszerre!
Vagyis éppen sehol se tartunk még!
De - ahogy mondani szoktam volt - lesz ez még rosszabb is!
Komolyra fordítva: lassan indul az alap, a motor meg pihen. Az alábbi kép szerint. igaz, van rajta még vagy öt lepedő.
Helló Józsi!
Remélem jó egészségnek örvendel, és a melegre való tekintettel némi frissítő italokat - pusztán baleset megelőzési céllal - fogyasztasz. ( Kedves egészségedre!!)
Az én esetemben roppant egyszerűen zajlik a dolog, nincs időm motorozni. mint említettem, építkezünk.
Az alábbi kép mutatja, hogy hol tartunk.
Ma mentem egy karikát , még reggel, amíg nincs akkora hőség ! Motoros-társak is jöttek szembe, és ahogy hazaértem is hallottam , hogy itt a '71-esen húznak "rendesen' , aztán utána elcsendesült az út, úgy látszik, nem csak nekem de másoknak sincs kedve kánikulában motorozni !
Ma nagyon remek idő volt errefelé Badacsonyban ! Csak attól félek lesz ennek még böjtje! De reménykedek , bár eléggé haloványan hátha nem mindig a dolgok szopós végén vagyunk!
Nagyon kirekesztő lettél!! És mi van a Suzukisokkal? Vagy a babettásokkal? Azoknak nem jár üdvözlet? Antiszemitizmus!! Ejnyebejne!!!
Ma szolnokon voltam. Szakadó eső.... de a frizura jól tart!
Sajnos , holnap temetésre megyek, egy volt munkatársam úgy döntött hogy befejezi az egész dolgot ezért 56 évesen letette a szerszámot. Remélem nem fog még az eső is esni ráadásnak!
Hondások ! Először is üdvözlet minden Hondásnak! Másodszor : Egy kis jó idő remélem lesz a héten majd , mert a motorka már nagyon fészkelődik a garázsban!
De egyelőre földig ér a felhő!
Szia Józsi!
Remélem jó egészségben és erőben vagy, mert az fontos!
Én éppen motoroztam kicsit, meg szombaton is.
Az idén nagy tervek vannak, ami igen háttérbe tolja a motorozást, tehát amíg lehet addig még motorozok. Utána már nem lesz erre lehetőség.
Na de ilyen az élet.
Üdvözletem az Uraknak , és minden jót kívánok Nektek! Mivel ma is tiszta márciusi időjárás volt ezért a kedvem a mélytengeri bányászbéka csipája alatt volt 270 méterrel assza meg az a bárca meg bitorlás! De szerencsére jön a nyár visszavonhatatlanul bármit is teszünk!
Még csak óvatosan "magasodik".
Nálunk már jön a mixer, és megoldják. Amúgy tudtam én, hogy zseni vagy! Elektronyosfelvonóépítő!
De - ahogy mondani szoktam volt - lesz ez még rosszabb is!
Komolyra fordítva: lassan indul az alap, a motor meg pihen. Az alábbi kép szerint. igaz, van rajta még vagy öt lepedő.
Remélem jó egészségnek örvendel, és a melegre való tekintettel némi frissítő italokat - pusztán baleset megelőzési céllal - fogyasztasz. ( Kedves egészségedre!!)
Az én esetemben roppant egyszerűen zajlik a dolog, nincs időm motorozni. mint említettem, építkezünk.
Az alábbi kép mutatja, hogy hol tartunk.
Metzeler Roadtec Z6 150/70 ZR17 1 db 18990 HUF
Telefon/SMS 06303572549 email: lucifer0820@freemail.hu
Eladó szakszerűen kezelt, de túltárolt vadonatúj gumi (puha, nincs kirepedezve, nem mállik) az alábbi méretben:
Metzeler Lasertec 120/70 R17 1 db 17 990 HUF
Telefon/SMS 06303572549 email: lucifer0820@freemail.hu
Ma szolnokon voltam. Szakadó eső.... de a frizura jól tart!
De egyelőre földig ér a felhő!
Hát igen!
De majd felhívlak, oszt elmesélem.
Házépítésbe kezdtél??
Remélem jó egészségben és erőben vagy, mert az fontos!
Én éppen motoroztam kicsit, meg szombaton is.
Az idén nagy tervek vannak, ami igen háttérbe tolja a motorozást, tehát amíg lehet addig még motorozok. Utána már nem lesz erre lehetőség.
Na de ilyen az élet.
KZ Tank, oldalidom: http://www.jofogas.hu/budapest/CB_750_Kz_tank__79_82__58423054.htm
KZ karbisor: http://www.jofogas.hu/budapest/CB_750_Karbi_sor__79_82_KZ__58422950.htm