A céges motorosokkal tervezünk egy 3napos túrát, lesz benne egy kis Mátra, Dunakanyar, valamint a környék látnivalói, Turul emlékmű, Zsámbék romtemploma, Dobogókő... stb, az eső nem tart vissza
Na nézzük nekem működik-e a feltöltés, most szép tiszta a gép, de nem sokáig mert holnapra esőt mond a pesti ember... sőt a három napból kettő esősnek ígérkezik. Mondjuk már megszoktam, idén sokat áztunk.
A legtöbb telefon rendelkezik már emlékeztető funkcióval, az meg gondolom mindig nálatok van, így felesleges jegyzetfüzettel szaladgálni, sőt még hangjelzést is ad, hogy még csak fecnit se kelljen hordani "nézd meg a telefont!" felirattal
A ginko biloba tényleg jó, természetes kivonat nem gyógyszer, a páfrányfenyő leveléből készítik, amikor tanultam én is szedtem.
Megfogadom a tanácsodat Miklós! Vennem kell nekem egy jegyzetfüzetet a jövő héten! Mert ahogy veszem észre rövidül a sütnivalóm!
Bár eddig csak egyszer jöttem vissza, hogy becsuktam-e az ajtót?!!
Én jegyzetelni szoktam. Felírom 1 lapra, hogy milyen teendőim vannak, kik várnak rám, - csak is a maszek melók- mert máskülönben következetesen elfelejtem Ez van
No igen, bölcsebb biztosan! Csak éppen most szándékozom ilyen szenioroknak , vagyis ilyen vén f....szoknak való Ginkobiloba-tablettát használni, mert a memóriám néha csődöt vall, mikor hirtelen kellene valamire emlékeznem! Aztán beugrik!
Jó estét adjon az Isten ! Sajnos Laci én is öregszem, a fene essen bele, 20- 25 év úgy elsuhan , mint egy pillanat! A "csöpp unokám" nemrég volt pelenkás, és most már ugyanolyan magas mint én! De remélem Ti sem öregszetek!!! Ne is öregedjetek meg, mert nem éri meg, és azt is elárulom, hogy a 72 szűz sem vár minket!!
Kérdés hogy a "tetőt" honnan értelmezzük, van ott két kiálló is, anno a CB 500-as cimborákkal is voltunk ott, Zsoltit akkor ismertem meg, de azóta is voltam már ott néhányszor.
Jó estét Józsi! A lényeg hogy egészség legyen, szerencsére nem történt akkora nagy baj, főleg hogy hamar észre vetted, bár ha maga alá fröcsköl a gép az a hátsó kerék tapadását erősen befolyásolhatja, legközelebb majd kétszer megnézed és nem rutinból cselekszel.
Szép jó estét nektek!! Hadd írjam ide a balfaszságomat, amit ma műveltem! A motorkának levettem a szelepdeklit, hogy megnézzem a hidro-tőkéket.
Kicseréltem az egyiket. majd össze! Aztán elindultam Tapolcára. Ahogy odaérek nézem a visszapillantóban , mintha füstfelhőt húznék?! No az történt , hogy a szelepdekli tömítést balfaszul tettem vissza elöl a leömlők felett kb 8 centi hosszban kívül volt a horonyból, mert nem odafigyelve raktam össze , és okádta az olajat a leömlőkre! Elfolyt majd 1 liter !! Ez van , ahogy vénül az ember úgy hülyül!
Üdv!
Ez úgy látom Galyatető panorámája, nagyon szép hely, nem véletlen van betervezve hétfőre, útban a Dunakanyar felé. Viszont én még meghagyom a záróképet őszre, sőt remélem kijutok még Erdélybe is az ezerarcú lombok világába...
No hátha Ti mégis megússzátok.