Eladó a képen látható R&G rendszámtartó cb1000r-re. Gyárilag ez csak feste volt, ami hamar lejött róla. Ezt utólag szintereztettem, ez nem fog legkopni. Egy apró hibája van, a rendszámtábla világitás egyik menetes szára elfordul, így az egyik anyát nem lehet meghúzni. Működésben nem jelent problémát.
Sziasztok! Ma a jó időben akartam menni egyet de nem indult a gép.... tettem bele új akksit de semmi aztán kb tizedike életre kelt. Mikor leraktam jo volt és azóta nem nyúltam hozza. Mi a szóóósz lehet vele??
Ez szörnyű az biztos ilyet fel nem raknék! Az enyémen az össze kötő csövet meg a tartót is én csináltam sőt meg a katalizátor takarót is úgy tudom h két raptor van és a Redraptor az eredeti de lehet tévedek
Nem átallottam megkérdezni egy márkakereskedőt Először szerintem köpni-nyelni nem tudtak (visszakérdeztek, hogy mi az a cikkszám amit kértem) aztán miután át lettem irányítva, azt a választ kaptam, hogy nem elérhető
Érdekes módon, több nagy alkatrészellátónál rendelhető: Lingshondaparts.com hogy csak egyet mondjak.
Görögöknél is találtam 33 juróért. Csak 41-ért akarják postázni
Létezik, hozzá lehet jutni imitt-amott, csak rendszerint 20-25ezer forintos áron.
Ezt azt már sikerült kitúrnom a googleből, de azért jobb lenne, de csak fel kellene ütni.
Megvan még a hasidom?
Ha igen akkor kérhetek fotókat privátban?
Kösz
2045000 ft
http://www.cbr1000f.org/data/d...
Egy jazz-t néztem,pár lemez a kocsi árának duplája.
Érdekes módon, több nagy alkatrészellátónál rendelhető: Lingshondaparts.com hogy csak egyet mondjak.
Görögöknél is találtam 33 juróért. Csak 41-ért akarják postázni
A CBR-hez már úton van,a másik hondámhoz meg talán a héten érkezik.
Az hogy hogy vedd ki az önindítót meg pl. a dugattyúkopás ezredmliméteres limitje az meg a szerízmanualban.
és ez mire jó? vgy miért jobb mint ami nekem van?
Nekem is van egy ilyen a polcon, csak az 954-hez van :-)
Ezt azt már sikerült kitúrnom a googleből, de azért jobb lenne, de csak fel kellene ütni.
17 font környékén láttam Haynes-t az ebay-en.
Igaz a CB1000 el együtt.
Ez a mondjuk úgy felhasználói kézikönyv.
Én ezt keresem:
http://www.hondacb1000r.com/fo...