Milyen gyertyát ajánlotok 125 ccm 4T léghűtéses motorba?
Azért kérdezem, mert minél többet nézegetem ezt a gépet, annál jobban tetszik. Úgyhogy ha nem viszi el az érdeklődő a hétvégén, akkor megtartom. :)
Segítség kéne . Van egy honda ns 125 r -em mechanikus power van rajta kérdés hogy működik az nincs e valakinek egy robbantott rajza hozzá előre is köszönöm!
egyértelműen túlméret. nem tapasztaltam hasonlót a központosítóknál csak tuning hengerek esetében(athena, pollini). de emlékeim szerint ennek a szélessége nem befolyásolja a henger illeszkedését a blokkfelekre. a központosítók külső felülete fekszik fel, és a tőcsavarok/brezonok pozícionálnak
Képekkel szeretném megmutatni hogy ez a henger nem jó az én nsr-emhez.Akitől kaptam azt mondta nsrből lett kiszerelve de van egy kicsi eltérés rajta ami véget nem megy a helyére a henger.Aki esetleg tudja milyen nsr-hez jó a henger az írja már le.
Milyen gyertyát ajánlotok 125 ccm 4T léghűtéses motorba?
Azért kérdezem, mert minél többet nézegetem ezt a gépet, annál jobban tetszik. Úgyhogy ha nem viszi el az érdeklődő a hétvégén, akkor megtartom. :)
Segítség kéne . Van egy honda ns 125 r -em mechanikus power van rajta kérdés hogy működik az nincs e valakinek egy robbantott rajza hozzá előre is köszönöm!
reszelővel igazítani kell rajta aztán helyéremegy.