ööö...rajzlap ?...ööö.minek írtá akkor sms-t is teeeee...teeee...te... ... .írtam 4 után számíts rám aztán lehet 3 után már el tudok szabadulni.majd felhíllak úgyis
Mivel dudor spanoddal már ültetek pár motoron, és hogy abba a hitbe ringassalak, hogy adok a szavadra, kíváncsi lennék a, hogy szted milyen szuperlotyót érdemes venni?
Kis költségvetésből, csak hogy legyen 2 kerék a seggem alatt...
Már múltkor elpofáztam hogy nekem van.Mond meg a traktor arcú barátodnak,hogy jöjjön ide érte. Igaz nem sport motor van rajta,hanem enduro,és KTM sárga a matrica.
Na gyerekek 2 dolog:
1. Jó lenne, ha nyilatkoznátok, hogy kik jönnének holnap pókerezni...
2. Székesfehérváron nyílt egy kávézó motorosoknak, ahol szívesen látnának minket is...
Júni 12-13-i hétvégére tegyétek szabaddá magatokat, és szóljatok minél több motoros arcnak!
(utána néztem, elvileg nem lesz találkozó a környéken)
Azt, hogy szombaton, vagy vasárnap megyünk, még egyeztetjük .
Ha elegen leszünk, szerveznek vmi kinti főzőcskézést is, szal jó programnak ígérkezik.
Ez ügyben számítok MociLaci + Balu segítségére is, hogy minél többen menjünk...
Srácok!
Ma kinnt voltam Bőnyön, vittem fertőtlenítőszereket (a munkahelyem felajánlása) a polgármesterhez...
Megmondom őszintén, baromira érdekes érzés volt, hogy 2-3 cucc volt már csak meg abból, amit kivittünk...
a többit szétosztották...szóval jó helyre kerültek...
Olyanok kapták, akiknek ez most sokat jelent...talán többet, mint nekünk valaha...
Nah jó éjt mindenkinek!
Kis költségvetésből, csak hogy legyen 2 kerék a seggem alatt...
Főgonosznak meg végképp nem.
Eladó SUZUKI DR 600 / 650 motort keresek GYMS megye területén.
yahzee@freemail.hu címre küldjetek levelet, ha tudtok eladót...
Köszi
üdv
Kalevet fogjátok be drivernek .
Na, bolyhoskacsa, nekem is jó a péntek.
Valaki tud még jönni?
csajok, skacok?
MociLaci motoros találkozóra megy...
Legalább nem fogyasztotok sokat...
1. Jó lenne, ha nyilatkoznátok, hogy kik jönnének holnap pókerezni...
2. Székesfehérváron nyílt egy kávézó motorosoknak, ahol szívesen látnának minket is...
Júni 12-13-i hétvégére tegyétek szabaddá magatokat, és szóljatok minél több motoros arcnak!
(utána néztem, elvileg nem lesz találkozó a környéken)
Azt, hogy szombaton, vagy vasárnap megyünk, még egyeztetjük .
Ha elegen leszünk, szerveznek vmi kinti főzőcskézést is, szal jó programnak ígérkezik.
Ez ügyben számítok MociLaci + Balu segítségére is, hogy minél többen menjünk...
Nem sértegetni!
Ma kinnt voltam Bőnyön, vittem fertőtlenítőszereket (a munkahelyem felajánlása) a polgármesterhez...
Megmondom őszintén, baromira érdekes érzés volt, hogy 2-3 cucc volt már csak meg abból, amit kivittünk...
a többit szétosztották...szóval jó helyre kerültek...
Olyanok kapták, akiknek ez most sokat jelent...talán többet, mint nekünk valaha...
Nah jó éjt mindenkinek!