Amikor még csak szólóban befordultál(volna) ott azon a szűk sarkon,én már akkor láttam hogy lesznek még problémák! De nem baj ám,még egy 20 év.és tehetséges kezdő leszel!
Helló emberek itt a p*na hempereg!
Hy BogyeszMogyesz tod mi a baja a szimónak szerintem gyújtás probléma!
Vagy gyertya csere vagy gyújtókábel vagy trafó vagy tegyetekrá babetta gyújtást azaz igazi
kabbea .nem úgy tűnt mint ami 1 nyomon megfordul .különben is melyik köcsögnek vót nagy a szája ?nem ázik be csak azon az úton még1x taknyos időben nem megyek végig
Az az,csak nem jutott eszembe a neve. Megcsinálta a kuplungot,pedált,beállította a karbit,és fizettem kétezer forintot. Előtte meg baszakodtam vele két hetet.
70?a bálna volt annyi akit nem győztünk kikerülni
egyik nyáron ismertem meg a balatonon egy csajt,és mondta hogy nimfo,de addig nem tudtam mit jelent...
aztán megértettem...
a te korodban nem inkább csak gond ez, fater?
nekünk is valami st ivani csinálta a szinyot meg a babettát,az öreg a babettát,a fiatal a simsont,nagyjából mindegyik érti a dolgát,lehet Jimmy-vel egyről beszélünk
Miért? Beázik a táltos? Vagy megijedtél hogy megint meg kell vele fordulnod! Hallottam róla,hogy milyen nagy problémába ütköztél. A tolatáskor csak két dolog akadályozott,az utánfutó meg a kormány!
http://www.kisalfold.hu/tudosi...
Lépek, csá.
Nem az enyém, hanem a cimbimé.
Mentem vele ma, hát az ezredes urat nem cserélem le rá...
De megmondom neki, aztán szerintem átviszi...
Köööszke
De ami késik az nem múlik biztos veszünk valamit!
Nem akarok árulkodni,de a kalev vóóót!
Vettetek Kawát?
1 a kukának a másik meg virág tartónak
na ha ezt Bikerina meg látja kinyír
Ez a kissíberes.....
Na, kawátok lett?
De akkor 1-esbe miért lehet leforgatni?
Lehet, tényleg átvisszük az öreg Stróberhez.....
Köszi skacccok a segggítséget.
Hy BogyeszMogyesz tod mi a baja a szimónak szerintem gyújtás probléma!
Vagy gyertya csere vagy gyújtókábel vagy trafó vagy tegyetekrá babetta gyújtást azaz igazi
egyik nyáron ismertem meg a balatonon egy csajt,és mondta hogy nimfo,de addig nem tudtam mit jelent...
aztán megértettem...
a te korodban nem inkább csak gond ez, fater?