Egyelőre csak azt is tudod próbálni, mert csak az van Győrben.Én rugalmas munkaidőben dolgozom...gyakorlatilag látástól mikulásig....
Délután 5-6 fele sztem már itthon vagyok...jövöl, próbálol, megbeszél.
Oks?
Most mennem kell, mert sz.rrá kell aláznom vmi. suzukit, hondát, kawasakit, apriliát..az időmérőt megnyertem, gyöhet a race.
Majd még bekukk.
Nem rendeltem, mert senkinek sem köllött, annyit sem írt vissza senki, hogy bakfitty....az van, hogy ha megmondod, milyen kell, akkor az lesz.
Nézz körül a superzone honlapján, nálam meg felpróbálod az 50-est, oszt meglátjuk.
Ha itt lesz Győrben, felpróbálhatod az 52-esemet is, ha az 50-es kicsi lenne.
Amúgy meg, sajna idén nem sikerült túl jó szerződést kötni, annak, aki, akivel, úgyhogy csak 10-15%-al olcsóbbak a ruhák, mint a bótban, ha jól eméxem, az egyrészes marhabőr ruhák 140, az egyrészes kengurbőr ruhák meg 180-ért vannak.
Átjöhetel hozzám, az 50-es 2részes Arlen Ness-t (aminek a gyártási titkait csak a busihasa tudja, de el nem mondja) megpróbálhatod.
Az az enyém volt, kinőttem, meg különben is a 2részes bőrruha az nem bőrruha...nagy marha voltam, amikor rábeszéltek.
Nos?
Azéé mee köszörűs vagyok a vagongyárba,és nem firíszes!
Itthon meg azéé nem firíszülök,mert nem enged magáhóó azasszony,a stilbül meg kifogyott a bendzin!
Persze hogy csak azért. Amikor nálad voltam,akkor már a kocsiba volt három karton korong.
A Sanyival meg még nem találkoztam,pedig ma többször is voltam a kávé automatánál!
Na basszátok meg,elköszörültem ma a gyárba két karton korongot,itthon meg még másfelet. Nehéz a köszörűsök élete,de mindent a gyárért és az országért! Előre! Arccal a vasútnak!
azér vigyázzál a motoros játékkal mer az is káros az egésségre
vedd fel a bőrruhát a játék közbe is
Délután 5-6 fele sztem már itthon vagyok...jövöl, próbálol, megbeszél.
Oks?
Most mennem kell, mert sz.rrá kell aláznom vmi. suzukit, hondát, kawasakit, apriliát..az időmérőt megnyertem, gyöhet a race.
Majd még bekukk.
jövő héten mijen műszakba leszel?
talánn szerdán megyek győrbe
Nézz körül a superzone honlapján, nálam meg felpróbálod az 50-est, oszt meglátjuk.
Ha itt lesz Győrben, felpróbálhatod az 52-esemet is, ha az 50-es kicsi lenne.
amit rendeltél abból még nincsenek maradékok?
Szólhatott volna előbb is az ismerősöd.
Ahogy faterom szokta mondani régen: Nősülj meg fiam,neked se legyen jobb mint nekem!
Az az enyém volt, kinőttem, meg különben is a 2részes bőrruha az nem bőrruha...nagy marha voltam, amikor rábeszéltek.
Nos?
Milyen motort alázok éppen?
Zőőőőőőőőőőőőődet....
Nehogy megsajnáljunk!Mindjárt be is fordulok a sarokba, pityergek egyet érted!
Egy osztrák ismerősöm egyszer azt mondta, van egy mondás náluk, mi szerint arról nem tehetsz, ha apád szegény, de arról igen, ha az apósod szegény....
Hozzáteszem, én nőtlen vagyok.....még...
amugy 1-től 3-ig voltam győrbe
Én kisnyugdíjas szülők,halmozottan hátrányos helyzetű,alacsony bérből élő gyermeke vagyok!
Amíg Te köszörűsz, a többiek meg trógerkodnak, addig én meg tolom Laguna Seca-ban R1-el...
Itthon meg azéé nem firíszülök,mert nem enged magáhóó azasszony,a stilbül meg kifogyott a bendzin!
Helyzet?
A Sanyival meg még nem találkoztam,pedig ma többször is voltam a kávé automatánál!