busahasi : "Áh nem épül ez ki sose Te Lali, zavaros a vize, mint a háborodás"
Komolyra fordítva:
Nos, az Imi sztem elég ügyes, biztosan nagyon jól motorozok, sőt sz@rrá alázna nagyon sok embert, amíg én egy kört megtennék a pályán, addig ő kettőt...ez fix.
De ez az egész már réges régen nem arról szól, hogy ki mit tud...persze az is fontos, az is ott van mögötte, mert ha tehetségtelen lenne, akkor nem jutott volna el idáig, akkor sem, ha a nyúlfogúkenguru sztóner Ducatiját rakják alá.
Sok minden van itt, amit nem írnék le ide, de ha gondolod, szóban megbeszélhetjük...persze, csak az után, hogy elárulod az arlennessgyártásitechnológiák titkait!
ex!
Te azért elég sokat mozogsz pályán + ismersz versenyzőket is, mi a véleményed az alábbi cikkről? : http://www.sportmotor.hu/motor...
Szted van egyáltalán remény Imi javulására? Mert én már kezdek halálosan kiábrándulni belőle...
És nem lovagolok ezen, csak szigorúan, hivatalos, távolságtartú, hűvös baráti viszonyt tartok fent kettőnk között.
És ezt mindig meg fogod kapni.
Mert jólesik!
Nem azzal törted össze, hogy azt írtad, hogy vele tárgyaljak...de ettől még nem vagyok túl érzékeny....a kőszívű emberek (na nem mintha az lennék) szivét is össze lehet törni.
Nekem semmi...csak az én szótáramban nincs "moci", "törcsi", "telcsi", "tali", "napszemcsi"..."szarcsi", "foscsi".... a'la Kis Ádám - Showder Klub .....ezek a szavak az Andrássy úton megrendezett "meleg méltóság menete"-hez illenek....bár ennek a megnevezéséhez is olvastam egy kiváló hozzászólást Bp.-en, egy óriásplakátva felfestve:
"A leves az a meleg, a buzi meg beteg"....
És továbbra is azt mondom, hogy "ez a szeretet ünnepe ez a majális.....Gino és az Oláh család"...
nem a tanulással van a gond hanem hogy kurvára nem érdekel
excatx: tudok vakon gépelni... kisebb nagyobb hibákkal de a visszaolvasáshoz ki kéne szedni a csipát a szememből pedig jó helyen van az ott... legalább nem látom ezt a szörnyűűűűűű világot...
Én nem kötözködök...ha írni nem vagy álmos, akkor olvasni se legyél az.
Hát, ha valaki felkel azért, hogy ide beírjon egy kommentet és utána visszaalszik....hát az köszi....
Komolyra fordítva:
Nos, az Imi sztem elég ügyes, biztosan nagyon jól motorozok, sőt sz@rrá alázna nagyon sok embert, amíg én egy kört megtennék a pályán, addig ő kettőt...ez fix.
De ez az egész már réges régen nem arról szól, hogy ki mit tud...persze az is fontos, az is ott van mögötte, mert ha tehetségtelen lenne, akkor nem jutott volna el idáig, akkor sem, ha a nyúlfogúkenguru sztóner Ducatiját rakják alá.
Sok minden van itt, amit nem írnék le ide, de ha gondolod, szóban megbeszélhetjük...persze, csak az után, hogy elárulod az arlennessgyártásitechnológiák titkait!