Szép estét fórumlakók .
Ma végre megvolt idei "komolyabb" köröm .
Ártatlan kis körnek indult, Pannónia-ringhez, aztán onnan továbbmentünk Pápára, majd irány Zirc Bakonybélen át, aztán gondolom kitaláljátok: Csesznek fel-le párszor & haza.
260km-es karika volt a legjobb motoros csapattal .
Mi a pálya huligánok?Régen hallottam felőletek.Remélem nyár közepe fele is terveztek valami kis összeröffenéseket mert kb. addigra lesz forgalom képes a vas.
Sziasztok idesseim!
én már annyira várom a hnapot h késsszaztán lehet majd ugy kell megint összekaparnom egy sofört de nem számit! én ott leszek ha kell gyalog megyek!
ELADÓ! SUZUKI GSX-R 750 K87! NAGYON SZÉP ÉS MEG KÍMÉLT ÁLLAPOTBAN! CSAK ONNAN TOM HOGY AZ EGYIK BARÁTOMÉ!
Próbáltam a gépet nagyon hibátlan!
Ha érdekel valakit szóljon és meg oldjuk!
Gyuri
a kérdés.mikorra tudnál hozatni a bukómhoz sötétített plexit?tehát mennyi idő mire megjön?van az iridiumos nem olyan kell hanem sima.abból van többfajta?pl ami 50% v ami 70%...stb.vagy csak 1 fajta?illetve hogyér van?ha ide nem akarol árat írni akkor írt meg Szulejmánnak msn-en
szeretem nyuszifüleket színesen világítanak és rózsaszínek nagyon cukker most vasárnapig nem igazán leszek mert már itt van Andi... ha msn-en bent vagyok az se tuti hogy én ülök a gépnél szóval ha kellek szóljatok bátyusnak hétvégén már ingyen visszatudom hívni...
Ma végre megvolt idei "komolyabb" köröm .
Ártatlan kis körnek indult, Pannónia-ringhez, aztán onnan továbbmentünk Pápára, majd irány Zirc Bakonybélen át, aztán gondolom kitaláljátok: Csesznek fel-le párszor & haza.
260km-es karika volt a legjobb motoros csapattal .