Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jááá, akkor Te voltál töki?
Akkor már tudom.
fehér?
Na mi a mony van? Eshetne egy kis eső,mert igen nagy a por az erdőbe!
ja elfelejtettem mondani. múlt hétvégén talán szombaton.valami hülyegyerek 1 zöld VW Polo-ból integetett 1 szembejövő piros-fekete CBR 1000-esnek .látom észre is vetted és visszaintettél csak nem intettem előbb mer nem voltam benne biztos h te vagy
Szasztok:)
Ma beröffentettem a Yamahát, hátha jön már érte a srác a hétvégén.
Meglepő módon elég könnyen beindult 3 hónap után.
Volt valami?
nekem annyira nem volt vicces mikor beültünk emeltszintű angolra .aki arra készült az a felsőfokú csoportba volt a nyelviskolába.hát még szép h nem lett meg a középfok
Még nem vagyok túl rajta... A mai futást kihagyom, mert a tegnapitól beálltak a pacskerok, szal lehet ma korábban túlesek a gyógysörömön .
95ös .az a 3 év kurva sokat számít ám .mondjuk ha te vagy 19 és a csaj még csak 12 akkor számít
Hogyabúbánatba ne számoltam volna ki .
Tényleg egy vicc ez a 2szintű érettségi...
csak gondolom nem '92-es
Nem 'ex' véletlenül sem veheted bóknak .
úgy látom már túlvagy azon a sörön .és kiszámoltad hány gramm van benne?
Fémfékcsövet neki !
Vagy vmi ilyesmi .
Nekem testhezálló volt a matek érettségim.
Az 1. kérdés így szólt:
Ha 1 l sörben 4,9% alkohol van, akkor hány gramm alkohol van 0,5 l sörben . És ez pontot ért basszus .
az enyém se mai darab aztán mégis Honda
vagy egszerűen csak nem mai darab
akkor egyszerűen csak Kawasaki
flex .hát ezt mondom én is h erhatod van .egyébként csak azért akarok RR-t venni mer arra aszonták az jó pizzásmotornak
akkor tuti munkahenger
betét nem régi, fékcső annál inkább, valszeg gyári de csabci szerint nem azzal lesz a gáz . fékolaj csere megvolt levegősnek nem levegős hétvégén kicsit szétkapjuk aztán remélem jó lesz
vedd ki a betétet aztánn csiszold meg
akkor egy kicsivel jobb szokott lenni de ha már üveges akkor az kuka
motorfék.100nál visszagang 1be,elég jól megállít
kell vason fogó betét?ingyen megszámolom
fém a fékcsöved?munkahenger?levegős?5.1 olaj?
én meg most annyit tanulok mint a picsa.. jó mondjuk az a 2 hét kimaradásom is közre játszik..
remélem hétvégén tudunk kezdeni valamit kawa fékével mert még mindig gyenge attól függetlenül holnap menni akarok