Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

picsába .még ne hozd a spirált mer majd kövi hónapban lesz fizu nap.a légszűrőt gondoltam h hozd ide a bikerina meg majd kifizeti neked .én meg belefaragom a Hondába.hátha tuning
ok, neked, meg viszem a spirálodat.
A platnit nem találtam olyat, ami neked kell.
hozd ide .majd ő kifizeti
szia!
Kell a szűrő? holnap oda viszem, ahova mondod.
Ment!
szia csáááájjjj
szép estét
telcsiszám!
Milyen elérhetőség kell?
estét éjjeli műszak
Santso elérhetőséged légyszi az emailomra dobd el! kösziii
Jó estét Mindenkinek!

Valami elvetemültek most is csapatnak.
Hallom őket!
elég jónak ígérkezik utána meg csapatni kell egyett
Valakinek jelmez ötlete? Mármint amit meg is lehet valósítani!
****** Húsvéti Felvonulás hírek következnek: ******

Ma felhívtak a városi közútkezelőtől, holnap mehetek a jóváhagyásért. Ezzel az utolsó engedély is meglesz. Most már csak a jó időért kell szurkolni. És persze jelmezeket készíteni szorgosan!

Az eddigi visszajelzések alapján nagyon szép létszám ígérkezik!

Az alábbi településekről jelezték már a részvételi szándékot a teljesség igénye nélkül:
Komárom, Tata, Mosonmagyaróvár, Sopron, Csorna, Budapest, Dunakiliti, Veszprémvarsány, Mosonszolnok, Paks, Szentgotthárd, Veszprém, és északi szomszédainktól is jönnek Szlovákiából...
Durván hangzik

Lesz plakát is, hétfőre nyomtatunk 30-40 darabot színesben

http://www.wix.com/Bikerbunny/...
Bazz Gyuri!Jövő hét végén,a nyuszis felvonulás után gurulhatnánk valamerre egyet,feltéve,ha birom a tempótokat...
itt meg mi történt?
kréta ...ja magyarországon vagyunk
Ja, Csoki, szombaton, ha nem esik kilépünk Tápra a nagybratyeszhoz az asszonnyal, meg az Ezredes úrral.
Megleslek, ha adsz telszámot.
Lassan lépek, mert kezdődik a 2 pasi 1 kicsi a via3-on.
De miért lenne tiszta cukor az erdő?
nézegesd .sokmindent nem tud vele kezdeni mer még mindig 1 csomó mindent kell rajta csinálni.de ha szépen nézel talán beindítja
Lehet, én is meglátogatnám, Gedit, meglesném a paripáját.
Hétvégén lehet még bármi is.
vagy cukor
Miért lenne tiszta liszt az erdő?
a Töki nem én vagyok.ő pápai .de amúgy igen én voltam.gedeonnál voltam mer feltette nekem az új tárcsát...előtte meg leszedte a légkulccsal