picsába .még ne hozd a spirált mer majd kövi hónapban lesz fizu nap.a légszűrőt gondoltam h hozd ide a bikerina meg majd kifizeti neked .én meg belefaragom a Hondába.hátha tuning
Ma felhívtak a városi közútkezelőtől, holnap mehetek a jóváhagyásért. Ezzel az utolsó engedély is meglesz. Most már csak a jó időért kell szurkolni. És persze jelmezeket készíteni szorgosan!
Az eddigi visszajelzések alapján nagyon szép létszám ígérkezik!
Az alábbi településekről jelezték már a részvételi szándékot a teljesség igénye nélkül:
Komárom, Tata, Mosonmagyaróvár, Sopron, Csorna, Budapest, Dunakiliti, Veszprémvarsány, Mosonszolnok, Paks, Szentgotthárd, Veszprém, és északi szomszédainktól is jönnek Szlovákiából...
Durván hangzik
Lesz plakát is, hétfőre nyomtatunk 30-40 darabot színesben
Ja, Csoki, szombaton, ha nem esik kilépünk Tápra a nagybratyeszhoz az asszonnyal, meg az Ezredes úrral.
Megleslek, ha adsz telszámot.
Lassan lépek, mert kezdődik a 2 pasi 1 kicsi a via3-on.
A platnit nem találtam olyat, ami neked kell.
Kell a szűrő? holnap oda viszem, ahova mondod.
Santso elérhetőséged légyszi az emailomra dobd el! kösziii
Valami elvetemültek most is csapatnak.
Hallom őket!
Ma felhívtak a városi közútkezelőtől, holnap mehetek a jóváhagyásért. Ezzel az utolsó engedély is meglesz. Most már csak a jó időért kell szurkolni. És persze jelmezeket készíteni szorgosan!
Az eddigi visszajelzések alapján nagyon szép létszám ígérkezik!
Az alábbi településekről jelezték már a részvételi szándékot a teljesség igénye nélkül:
Komárom, Tata, Mosonmagyaróvár, Sopron, Csorna, Budapest, Dunakiliti, Veszprémvarsány, Mosonszolnok, Paks, Szentgotthárd, Veszprém, és északi szomszédainktól is jönnek Szlovákiából...
Durván hangzik
Lesz plakát is, hétfőre nyomtatunk 30-40 darabot színesben
http://www.wix.com/Bikerbunny/...
Megleslek, ha adsz telszámot.
Lassan lépek, mert kezdődik a 2 pasi 1 kicsi a via3-on.
Hétvégén lehet még bármi is.