csak hagyjuk békén a madzagomat ... kereshetsz nyugodtan.pár évig 'unavailable' leszek .addigra meg úy is elfelejted .mondjuk ha megmondanád h mi az az 'az' akkor tudnék hozni
ugyan azt csinálod mint mindíg,
Elhúzod az ember orra előtt a mézesmadzagot,
aztán meg nem hozol semmit,
nekem csak az jó és ha nem hozol, akkor neked annyi
robogotuning köszi szépen a cuccot .majd neked is hozok kintről valamit .mondjuk 1 KTM 640-est .de át kéne nézned az RS 50 topikba mer 1ik srác keres cuccokat a motorjához
eccerű.
fogod,felhegeszted egyenesen,a talajhoz képest vízszintesen,a menetirányra merőlegesen,elmész vele bárhova,úgyis elesel,és felgörbíti a tankodig
mer pont más dolgod volt?nem volt kötelező ott héderezni .amúgy azér kérdeztem mer arrafele mennék.konkrétan Vp-be és akkor nem egyedül mennék.ha befizetsz elmegyek Hungaroringre
ne csesznekezz menj kakucsra.ott talán még menni is megtanítanak.meg menj el veztech tréningre.nem vagy teljesen reménytelen,de közel állsz hozzá.
egyébként komolyan,mielőtt erőlteted a közúti tempót menj el zárt pályára.faxom se akar mégegy délutánt az intenzív előtt állni a diagnózisra várva
Elhúzod az ember orra előtt a mézesmadzagot,
aztán meg nem hozol semmit,
nekem csak az jó és ha nem hozol, akkor neked annyi
mer szerintem őt láttam de nem vagyok benne biztos
KTM nem kell ingyen sem
YAMAHA és csak versenycross és csak 50LE felett
fogod,felhegeszted egyenesen,a talajhoz képest vízszintesen,a menetirányra merőlegesen,elmész vele bárhova,úgyis elesel,és felgörbíti a tankodig
közel és occó.más kérdés hogy utálnak minket ott.szerintem zavarta őket hogy pályacsúcsokat döntöttünk
egyébként komolyan,mielőtt erőlteted a közúti tempót menj el zárt pályára.faxom se akar mégegy délutánt az intenzív előtt állni a diagnózisra várva