Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel kicsit lekéstél .itt van olyan is aki szervező.amúgy ők biztos jönnek
sehova.épp vacsorázok .majd valami külföld.lehet hajó v nem tudom.a lényeg h többet keressek mint most
hova mész?....
halihó! április 4.-én ki jön motoros felvonulásra Győrbe? remélem jó idő lesz!
csak hagyjuk békén a madzagomat ... kereshetsz nyugodtan.pár évig 'unavailable' leszek .addigra meg úy is elfelejted .mondjuk ha megmondanád h mi az az 'az' akkor tudnék hozni
zsigerből nyomom...
te mostanság valami versíró szakkörbe jársz?
estét..sötétet...mizujs felétek?
ugyan azt csinálod mint mindíg,
Elhúzod az ember orra előtt a mézesmadzagot,
aztán meg nem hozol semmit,
nekem csak az jó és ha nem hozol, akkor neked annyi
nana.nem kívánságműsor .akkor nem hozok semmit .max 1 tollat 30cm-es rugóúttal meg valami Need For Speed-es játékot
Ez sem rossz, de akkor szűkítsük a kört max 60LE-ig és 30cm-es rugóúttal.
akkor R1 ?versenykrossz .és kicsit több mint 50Le
simo motorozott máma?
mer szerintem őt láttam de nem vagyok benne biztos
köszi
KTM nem kell ingyen sem
YAMAHA és csak versenycross és csak 50LE felett
robogotuning köszi szépen a cuccot .majd neked is hozok kintről valamit .mondjuk 1 KTM 640-est .de át kéne nézned az RS 50 topikba mer 1ik srác keres cuccokat a motorjához
oszt minek akarnám a tank felé görbíteni he ?azt még csiszolni kell és akkor nem férnék hozzá .bár remélem csak nyárig lesz meg
eccerű.
fogod,felhegeszted egyenesen,a talajhoz képest vízszintesen,a menetirányra merőlegesen,elmész vele bárhova,úgyis elesel,és felgörbíti a tankodig
még élni szeretnék.előbb még bukókeretet kell garázsolni a CB-re .az anyag talán már megvan.még hajlítgatni kell meg heggeszteni
dunajska streda?
közel és occó.más kérdés hogy utálnak minket ott.szerintem zavarta őket hogy pályacsúcsokat döntöttünk
kukucska messze.még Hring is közelebb.vagy Pancsi ...vagy elmegyek rex-el
ha megyek lehetsz a kurvám
oké akkor kérdés csajok ki fog engem vinni a nyuszis felvonuláson mert hát mocim nem lesz
nem hring.elég a kakucs.nem fizetlek be,de cserébe elrángatlak majd
mer pont más dolgod volt?nem volt kötelező ott héderezni .amúgy azér kérdeztem mer arrafele mennék.konkrétan Vp-be és akkor nem egyedül mennék.ha befizetsz elmegyek Hungaroringre
ne csesznekezz menj kakucsra.ott talán még menni is megtanítanak.meg menj el veztech tréningre.nem vagy teljesen reménytelen,de közel állsz hozzá.
egyébként komolyan,mielőtt erőlteted a közúti tempót menj el zárt pályára.faxom se akar mégegy délutánt az intenzív előtt állni a diagnózisra várva