én most estem el barátnőmmel a helyszinelő rendőrnek eszébe nem jutott megnézni hogy mi a helyzet nem hiszem hogy egy motorosfelvonuláson ezzel húznák az agyunkat ugyan már......
kezdő jogsival 2 évig nem vihetsz utast ,illetve kocsival nem húzhatsz utánfutót.viszont bármelyik jogsi beleszámít.tehát mivel nekem több mint 2 éve van autóra ezért igaz h én tavaly tettem le a nagymotort de én már vihetek
én a helyedben nem tenném.oké h biztosítanak meg minden de amint olvashattad kamera lesz rajtuk.akármikor elővehetnek.a Barátis találkozó az más.ott amint láttam lehetett bukó nélkül menni,smkp-n utast vinni.ott tényleg nem foglalkoztak vele.lehet h itt se fognak ezt nem lehet előre tudni
Ááá... ezt qrván bírom exc-ben ....
Hajlandó visszaolvasni 1 csomót, és ha vkit meg akar győzni az igazáról, érvel, nem pedig anyázik .
Sztem politikusnak kellett volna menned .
Tipikusan az a fajta, aki úgy küld el a jó édes anyádba, hogy várod, hogy indulhass .
szia én mintha már láttam volna ezt az NSR-t igaz hogy nem barátin hanem győrben. amugy szia igen én is Győrújbaráti vagyok.
A kétszemély végett meg szerintem is felesleges paráznod. Én sem vihetnék még gyakorlatilag meg........
Asszem Jimmy ettől a mondattól falnak menne .