Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervusz régen láttalak ! Annyira szeretlek ,hogy a közeljövőben adok majd neked néhány ezer forintot! pl egy Frézi hátsó féktárcsa meg lehet 2 pár index ,a tárcsa az biztos mert nálad a legolcsóbb! (persze annyira nem ) Ja megy gyertyák lég szűrő oil , oil szűrő, ablaktörlő ja azt nem nálad.akkor köbö ennyi.
megvolt az első csesznek ring
kár hogy csak 3-an voltunk, mármint fórumosok
Na gomez bácsi 90% kész az idomod holnap egy kis finomitgatás és ha minden igaz kész is! Íme néhány kép.
pedíg jó edzés...........
mire végzek olyan bolond leszek, hogy aki rosszat szól annak annyi, mert addígra nem lesz nálam erősebb és idegesebb
uvex köcsi
Nekem a pénz az kell,de fát vágjon a tököm!
Azért a szalonnasütésre odaérünk...
ha nem kell senkinek a farakás alatt a talált pénz akkor szalonnasütés lesz, mert ma egész nap vágtam és én úgy nézem, hogy egyre nagyobb a kupac.
Jimmy főzni szokta.múltkor mondta.keresd csak vissza
Azért nem sírok hogy nem jössz! Majd nyáron főzök pásztortarhonyát!
de sztem ez is jó lesz
Misi, te minek nézel minket?Hódnak?
Kertiparty-n mióta főzik a szalonnát?
hát Jimmy mester megint nem fogok menni hozzátok .sose tudom meg h hol laksz .gedeonhoz kellett bevinnem a tárcsát h légkulccsal leszedje nekem.és neki volt igaz tömítője de asszonta jó az is.a sisakod se kell mer most már nekem is van 2 .szóval majd 1 megyek kertipartira ahol főzöl nekem szalonnát
lazer osprey-t is próbáld fel akkor szerintem.
ha valaki összevágja az udvaromon levő 6 tonna fát annak ígérem, hogy a farakás alatt talál egy kis pénzt is.
Egy karbon sisak kijönne az árából
Kétezerér adok egy munkavédelmi sipkát,a maradék 35 ezret meg ideadod! Na?
Sztem ezzel Misi & mindenki így van .
én sok pénzt keresek ...de lassan már találni is akarok .abban nem tudsz segíteni?
Ha a lazer Vertigot keresel szólj nekem nyugodtan.
Kösziii
komoly ez a kép
hát gondoltam hogy nem miattam de akkor se volt szép
Balu kedvéért bemutatom egy tegnapi képen Birkuszt 30 év múlva (bal oldal) és napjainkban (jobb oldal)...

Jaaaj... ne legyél már ennyire naív... azért álltunk az ajtó elé, hogy asszonypajtás kollégái meg tudják sasolni a vasakat .