Én idegeneket nem viszek, csak ismerőst.
Őket meg normálisan viszem.
Főleg az asszonnyal gurulunk, ő is szeret utazgatni, meg nem is fél, mert ugye nem tépem a szarvát, mikor együtt megyünk
mi a macskát hívjuk Lujzinak .szerintem abból is simán letudsz tagadni 600 ccm-et .én azért cseréltem az Apriliát mert akartam egy olyan motort aminek ha húzom akkor megy is .a CB-re meg ilyen tök ismeretlen emberek ülnek fel mögém h vigyem őket motorozni
Szent Ivánon rajta benne .de nem kell ám.azért köszi h felajánlottad.ha végképp semmi nem sikerül akkor jöhetsz .feltéve ha értesz az 1 hengeres 2 ütemű motorokhoz.még holnap végigpróbálok mindent.rákérdezek gedeonnál mit tanácsol .
nem akarod segíteni beröffenteni az enyimet is ?én már kikészülök tőle.már az aksit is lemerítettem a sok nyektetéssel.én a CB-be készültem olajat cserélni még nov 22 előtt.most már épp ideje lenne .áthozod én még szelepszárszimeringet is cserélek neked.videóból tanultam h kell
De közegfelvezetést kérni kell!
Őket meg normálisan viszem.
Főleg az asszonnyal gurulunk, ő is szeret utazgatni, meg nem is fél, mert ugye nem tépem a szarvát, mikor együtt megyünk
80e-ért.
Annyi kellett a Lujzimhoz
Lehet hátizsákot is vinni rajta, meg azért túrázni jobb Vele
Volt ETZ-m, meg egy 125-ös yamaha RD-m is, amit többnyire én újítottam fel.
Sokkal egyszerűbb, mint a 4 ütemű 4 hengeres...
Valamikor megpróbálhatok odaugrani