jut eszömbe.ki mondta neked h a kulpung beakasztásához 2 ember kell ?megtaláltam a csavart és össze is raktam azt a részt.hengert kimostam (domestossal ).tudok adni néked videjókártét.még picit olvad aztán beviszem hédvégin ha ráéröl.mondjuk szombat v péntek délután.üdvöllöm a Mandát
olyan embere is van aki keres egy olyan embert aki tudja h az embere csak hiszi azt amit egy másik ember tud.pedig csak hiszi azt h tudja miközben nem tudja h a másik nem hiszi amit tud
Olyan emberem van,aki felveszi azt az embert,aki azt az embert veszi fel aki elmegy a pénzér amit annak az embernek ad oda,aki felveszi azt az embert aki kifizeti azt az embert aki felvette azt az embert,aki felveszi a pénzt. Arra meg másik emberek vannak,akik felveszik azt az embert aki a felvett pénzt elosztó embert felvevő embert veszi fel.
még olyan embered is van aki megkeresi azt az embert aki odaadja annak az embernek a pénzt aki kifizeti az emberedet aki kifizeti az embereidet és még ők is kifizetik a többi embereidet és...stb
Ha bármi kérdésed van, a céges mailre írhatsz .
olyan embere van aki talál egy olyan embert aki felveszi azt az embert aki szól egy másik embernek aki a siratófal
kalev nevű óvodást várják a szülei a bejáratnál