Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem inkább tanulj meg vezetni .ASR se kell,meg kományszervó se.

tanulj a mestertől vezetni.neki mindegy h víz vagy hó vagy jég
én sem hittem h csúszik,mondom ez csak víííz.aztán hopp-hopp-hööö állj meg te vadállat fééééék
az biztos hogy ha nem kikapcsolható abs-es autónk lesz minden örömömet elveszik
akkor inkább nem hiszem
ha hiszed ha nem éles kanyarból jöttem kifele és még a "kicsit elszámoltam" sokk hatása alatt voltam
csak a kmóra mutatód van rossz helyen
a mai hóadaggal még a motor is elment volna.
du 4(bocs,telós minőség):
Na megyek is, jó éjt mindenkinek, és Szebb jövőt
Hómentes széles utat...
Ui: basszus.. kocsival kell járnom....
Igen, Joe Arpaio sheriff találta ki, és szarért húgyért építette....
Nincs ám padlófűtés, meg tv, és hasonló extrák...
se cigi, sem semmi, ami könnyítené a fogvatartottak életét...
Ez kéne ide is, nem a mi adónkból még ezeket az állat alatti lényeket eltartani....
ÉN is felkészült vagyok a témában....
Az a baj Jimmim, hogy nem csak a kormány impotens, hanem az álellenzék is..
akinek a testvérpártja a Likud, attól jót nem várhatunk....

Érdemes ezt megnéznetek
Amire gondolsz, az az amcsiknál van Tent City (=sátorváros) ... de ott sitteseket tartanak, mer' drága a börtön üzemeltetése, ezér' a helyi serif kitalálta megoldásnak a sátrazást .
Kempingnek sem utolsó .
Felkészült vagyok a témából ... ennek a beszélgetésnek is lehet már saját mappája...
Na ez a Ten City, ilyen kéne ezeknek a véglényeknek is..
A jogvédők meg már jó lenne, ha minket védenének, vagy utazzanak haza izraelbe...:
Ez
Vagy:
Ez részletes leírása
Hát igen...A cigánybűnözés... Azok a fránya adatok......
A Finneknél is a bűnelkövetők aránya: 99%-a cigó....
Csak amíg közpénzből a Magyarokat gyalázzák(sorosgyurik meg mohácsi-vész viktoriák, meg tomlantoskák) addig mit is várhatnánk....
Ja,csak náluk nem ilyen impotens a kormány,mint nálunk!
Slotákok már körbefalaztak 2 cigyántelepet...
Olaszoknál + olyan negyedbe költöztették őket, amit csak engedéllyel hagyhatnak el...
Amikor + pattogtak az "uniós emberjogvédők" , közölték velük, hogy húzzanak haza, mer' ehhez semmi köze az uniónak, ez az ország BELügye...
Ennyi...
Nem börtönbe aztán teljes ellátás nekik,hanem kőbányába velük,aztán dolgozzanak meg a kajáér meg vízér. Nem dolgozol,akkor nem eszel,aztán éhen halsz! Nem tudom hogy miért nem látják be,hogy ez nem csak az országunk,hanem egész európa problémája!
Na ja..
Vagy olyan Amerikás Ten City féle helyre tenni ezeket a véglényeket , valahova az alföldre... aztán persze dolgoztatni amíg bele nem döglenek....
Az a szomorú,ha te pofáncsapsz egyet,ülsz 10 évet. Ezek meg csinálhatnak amit csak akarnak! Nem hogy elásnák az öszeset valahova a határba,aztán ha valaki keresi őket csak meg kell mondani,hogy elköltöztek!
De vajon az ott élő MAGYAROK miért nem fognak úgy össze mint mi?
3 rohadt cigány család csinálja a csikágót, idős embereket rabolnak ki, verik meg őket....
Miért nem fognak össze és b@sznak szét közöttük?
Mert őket védik a tudjuk kik?
Úgyis olvassák ezt...
Ha olvassátok, védjétek a Magyart, ne a cigányt!
Remélem a Jobbik nyer, és végre rend lesz ebben az országban.
Többet nem politizálok, csak annyira dühít az egyenlőre még tehetetlen düh.....!
Nem lesz ez mindíg így!
Szebb Jövőt!
Én a homlokukra tenném,szívem szerint! A mocskok!
Pont pár perce láttam...
Eldurvult a szitu .
a duplavé és az ipszilon közé
Sziasztok.
Csak hogy tudjátok, máshol mi is folyik... Ezt nézd meg!
Ezért kell jó helyre tenni az X-et !
De írhatsz neki nyugodtan.

Csoki,besérűűté vagy mivan?
de a nőkről se
Értem, köszi!

Akkor ne is írjak a játékokról Csokinak?
Mindenki tud mindent,de senki nem sejt semmit,csokinak kell egy nő mert tv játékokkal van elfoglalva,dh azt hitte tud motorozni pedig nem,mert csak halántékkal tompítani tud.