na lassan én is léptem,holnap már a kivégzésem előtti nap lesz
fiúknap pacsi,lányoknak puszi,Suo...áhh szóval Kingának
Aztán nem teleírni a sportmotor hardverét péntek délelőttig!
2 komponensűt kap
1 garnitúrával ezelőtt asszem pilot sport volt rajta 2 komponensű... az nagyon bejött... széle, mint a takony + agész jól bírta a közepe is
És hol itt az összefüggés?
Mivel sztivánon laktam, gondoltam összezörrentem a helyieket egy kis esti mókázás kedvért... anno ez nem sikerült.
Mostmár győrben lakom, itt elég sok motorost arcot ismerek, akikkel helyben össze tudunk járni, ha nem sértelek meg, nem járok ki sztivánra bandázni .
fiúknap pacsi,lányoknak puszi,Suo...áhh szóval Kingának
Aztán nem teleírni a sportmotor hardverét péntek délelőttig!
"szerintem inkább most már mindenhová kísérgetni fognak...komoly felügyeletre szorulsz"
na emberek...felszabadult végre a fürdő szóval lépek zuhanyozni...majd jövök vissza ne sírjatok nagyon míg nem vagyok itt
mert oké hogy minket megtanítottak nem elesni de attól még nem hátrány 1-1 csesznekezésnél ha nem ezen múlik.
Szulejmán nemám nagyon elrontod az ifjú kalevalát ... vigyázz törékeny lelkére .
Jó8
1 garnitúrával ezelőtt asszem pilot sport volt rajta 2 komponensű... az nagyon bejött... széle, mint a takony + agész jól bírta a közepe is
Mivel sztivánon laktam, gondoltam összezörrentem a helyieket egy kis esti mókázás kedvért... anno ez nem sikerült.
Mostmár győrben lakom, itt elég sok motorost arcot ismerek, akikkel helyben össze tudunk járni, ha nem sértelek meg, nem járok ki sztivánra bandázni .
főleg ha pályára is akarsz menni pilot power 2ct alá ne add