Persze Gyuri.Majd tavasszal értekezünk.
De van egy másik ötletem, mint írtam már a pályanapok előtti délutánokon oktatás van a pályán.
Vagy úgyis szándékozok menni motorshow1 street képzésre, akko gyöttök oda velem.
Nos?
ex!
Majd tavasz vége felé tudnál segíteni nekünk? Pár haverral kipróbálnánk a pályázást, csakhá' azt se tudjuk, "mimerrehányméter"... Hová kell menni, mennyi cash-t kell csengetni, hogy kell átfaragni a vasat + ilyenek... Esetleg, ha 1X mész te is, elmennénk veled, hogy megmutasd a tutit .
Csak intézkedj vmi hiperkezdő csoportról, hogy tudjunk szerencsétlenkedni .
Nem lesz egyszerű,de nem is lehetetlen. Amúgy meg ki van írva a házra,egy táblára. A hús bolt tudod hol van? Vagy te is annyira szerencsétlen vagy,hogy csak a saját házatokat ismered mint dh?
ne b*ssszááááá fel egész nap tanultam
perlit ledeburit ausztenit gammavas deltavas cementit más szavak sem lebegnek már előttem
erre most nagyon ráhibáztál
De van egy másik ötletem, mint írtam már a pályanapok előtti délutánokon oktatás van a pályán.
Vagy úgyis szándékozok menni motorshow1 street képzésre, akko gyöttök oda velem.
Nos?
vagy van térfigyelő kamerád nálunk felszerelve
ez nem lehet egy olyan dolog ami csak úgy véletlenszerűen egyezik
Amúgy valaki nem szokott síelni közületek?
Majd tavasz vége felé tudnál segíteni nekünk? Pár haverral kipróbálnánk a pályázást, csakhá' azt se tudjuk, "mimerrehányméter"... Hová kell menni, mennyi cash-t kell csengetni, hogy kell átfaragni a vasat + ilyenek... Esetleg, ha 1X mész te is, elmennénk veled, hogy megmutasd a tutit .
Csak intézkedj vmi hiperkezdő csoportról, hogy tudjunk szerencsétlenkedni .
Szóval mi az a 2 háztető?
perlit ledeburit ausztenit gammavas deltavas cementit más szavak sem lebegnek már előttem
erre most nagyon ráhibáztál