Félremondtam, a nittelőnek van a golyós része (erre gondoltam) amivel tágítod amit kell és van az amivel a csapokra először rápréselem a másik oldali oldalelemet.
Nem is gondolnám, hogy bármi gond lett volna és nem kell annyiszor megköszönni, szívesen máskor is és ha erre jártok bármelyikőtök egy kis bike-tech-es szinkront is megoldhatunk vagy Nektek kölcsön is adom a gépet ha gondoljátok.
Ne aggódj mértünk mindent még a nittelt csap végén az átmérőt is, 2 tizeddel nagyobb lett mint az előző, a zárószem mérete meg azonos a láncszem méretével. Na meg jelöltük lakkal így könnyen rálesek ha megállok, de eddig nem változott cseréig már nem fog, még egyszer köszönöm a célszerszámon Sanya!
Hm, nem akarok tamáskodni, gondolom a nittelőnél mindkét opciót bevetettétek és nem csak a végén a golyós préselést? Mert amúgy tök olyan lesz mint amit említettél, van lehúzási nyomatéka amúgy bár azt én sem mindig alkalmazom.
Összerakod zsírral a szemet ami ugye a helyén több kevesebb sikerrel szokott menni , a külső heveder meg is szorul , utána egy pici pl. kónusz golyóval satuba szépen nyomod míg megfelelő a heveder méret ! Mehet a helyére ! Volt idő hogy az Ó gyűrűs láncokat végtelenítve lehetett venni !
Úgy néz ki egy segítőkész kollega tud kölcsön adni. Majd megrendeltem, csak 1 hónap míg megjön. Úgyis sokat kell majd ha ilyen ütemben fogyasztja a láncot a paripa.
Először összenyomom megfelelő szélesre, utána golyó a csapokba és azokkal?
Szerszámra lenne szükségem igen.
Nincs valakinek did lánchoz nittelője?
Megvan az új lánc, fel kéne tenni:)
Üdv!