A pályán szokott lenni,ott biztos mehetsz vele.Gondolom nem egyből a leghardabb helyeken szeretnéd kipróbálni.Bár a pályától kb 5 percre tuok olyan helyet,ahol egy egész napot el lehet tölteni úgy,hogy sehova sem mész!
hát igen az időjárás is tud pár perc alatt nagy változásokat csinálni. ha meglesz a pitbike lenne kedvetek eljönni velem valamerre egyet motorozni? kiváncsi vagyok mire képesek ezek a motrok. persze csak jó időben mert szerintem ilyen kis kerekű motorral nem sok esély lenne egy kis eső után kimenni
Köszi!
A részletekkel nagyjából tisztában vagyok,a motor szigorítást már említetted korábban is,ennek ellenére készülök mert még nem voltam.
Még egyszer köszönöm a tanácsodat!
Az is jó tud lenni,ha a bevált régi helyekre mész vissza.Kis időjárás változás is tud meglepetéseket okozni! Van ami szárazon simán teljesíthető,de két csepp eső után tud problémát okozni!
Szerintem az utolsó kettőre.A felfutásokat meg a légvégét érdemes megnézni.Azt nem tudom idén mi lesz,de tavaly előtt már nem lehetett motorral felmenni.Buszozni meg sétálgatni meg elég szar!
A részletekkel nagyjából tisztában vagyok,a motor szigorítást már említetted korábban is,ennek ellenére készülök mert még nem voltam.
Még egyszer köszönöm a tanácsodat!
De szerintem nem fogja megcsinálni, de meg próbálhatod.