láttam irtad el tévedtetek a bakonyban merre voltatok? én ismerem arra a terepet... sajnos tavaly elött meghalt ott egy jó barátom mikor már haza fele tartottak
Nem tehetek róla,akkorka mérettel áldott meg az úristen.Majd ha egyszer összejön a pénz,akkor megcsináltatom azt a hosszabbító műtétet amit te is akartál,csak nem sikerült.
mint látod nem az lett, de nem sopánkodom... lett vón drágábban újra festett sok km-el... a többi + felejtős volt... 3 típus jött szóba mindvégig... hát ez lett végül
A második szomszéd gyerek most újított be egyet.valamelyik nap mikor elindította azt hittem az omega koncerten vagyok,olyan füst volt.Pedig 4T,de jobban füstöl,mint a telezabáltatott 2T. Mondtam neki,hogy nemértek hozzá,de szerintem valami baja van!
azt hittem vannak itt olyanok akiknek van cross amúgy riga 16 -om van itthon terepen még nem voltam vele de kipróbálnám.. pitbike majd csak jövőhéten lesz alattam elvileg de egy jó csajt is el tudnék viselni magam alatt
A jó múltkor segítettél Erzberg-gel kapcsolatban
Még egy kérdésem lenne ezzel kapcsban,a négy napból melyik két napot érdemes megnézni?
Most akkor adtok krosszmocit avagy sem?