mit szólsz ehhez?hányadik voltál jelenleg a pontversenyben?
Kedves versenyzők és nézők. 2011 október 14-16-ra meghirdetett SzlovákiaRing-i verseny elmarad, mivel a fő szponzor ( Softronics cég) tulajdonosa meghalt!
A haláleset miatt a rendezvényt a cég nem tudná támogatni, ezért a versenyt megtartani nincs módjában a (Hatzer.at) szervező csapatnak!
A Dragrace kupasorozatába beletartozott volna ez a verseny! Tehát a jelenlegi állás szerint lesz az éves pontverseny eredménye kihirdetve!
A facen keringett egy videó, hogy egy Gsi Astra lehagy egy R6-ot és ott olvastam, hogy állítólag a 85-ösön egy ilyen integett neki, hogy előzze meg, mert kigyorsításkor majdnem ráment.
ha utcai kategóriába mész utcán használatos motorral akkor nincsen értelme tuningolni, szét fog hullani a motorod
nézd meg a király petit amikor rajtol, meleg motor hogy füstöl indulásnál feketén
elég sok embernek van tuningolt
ha a koppány kipufogó és a sötétített ablak meg a nagy felni tuningnak számít
de amugy komolyabb gépről nem tudok
akkor is lessz gyorsulás ha eső lessz?
ugyan akkor lessz pannonhalmán a motocross verseny is ugyhogy esőbe inkább crossra megyek
nemtudom, lehet de elég nagy hagja volt annak is
mérnem vesztek külömböző motort?
én nsr-emet nehéz összekeverni másikkal
már csak látogatóba jössz győrbe? meg azér hogy cseszneken koptasd a gumi oldalát?
Nem tudjátok,kinek van győrbe valami tuningolt astra,vagy corsa,mert az állitása szerin közuton nem tudta otthagyni egy r1-es,és nekem se lenne esélyem ellene...
Lehet yamaha blokk van benne?!
de powerbox a lesz...
sport légszűrőt meg kipufogót cseréld inkább
bár a kipufogó az drága lessz
az enyém az első 3 fokozatban csak olyan 80%-ot ad le...
Kedves versenyzők és nézők. 2011 október 14-16-ra meghirdetett SzlovákiaRing-i verseny elmarad, mivel a fő szponzor ( Softronics cég) tulajdonosa meghalt!
A haláleset miatt a rendezvényt a cég nem tudná támogatni, ezért a versenyt megtartani nincs módjában a (Hatzer.at) szervező csapatnak!
A Dragrace kupasorozatába beletartozott volna ez a verseny! Tehát a jelenlegi állás szerint lesz az éves pontverseny eredménye kihirdetve!
A facen keringett egy videó, hogy egy Gsi Astra lehagy egy R6-ot és ott olvastam, hogy állítólag a 85-ösön egy ilyen integett neki, hogy előzze meg, mert kigyorsításkor majdnem ráment.
nézd meg a király petit amikor rajtol, meleg motor hogy füstöl indulásnál feketén
esetleg 2 tizedet hoz
szerintem irány pest,ago
Az is bőven elég lenne,ha megtanulnák rajtolni...
de kiváncsi vagyok,ki lehet az,aki egy 1000-es motort le tud nyomni...
majd jövőre,mikor már jó idő lesz...
http://www.carstyling.hu/car_s...
de én mindenképp kimegyek
ha a koppány kipufogó és a sötétített ablak meg a nagy felni tuningnak számít
de amugy komolyabb gépről nem tudok
akkor is lessz gyorsulás ha eső lessz?
ugyan akkor lessz pannonhalmán a motocross verseny is ugyhogy esőbe inkább crossra megyek
mérnem vesztek külömböző motort?
én nsr-emet nehéz összekeverni másikkal
már csak látogatóba jössz győrbe? meg azér hogy cseszneken koptasd a gumi oldalát?
Lehet yamaha blokk van benne?!