1000 gratula! Már 2,57cm akkor már most nagyobb mint az apjáé! Én is pénteken megyek haza. Ja képzeld én is átváltottam traktorra.Mentem szántani a Frézivel ,de nem ment olyan jól mint 1 Kawával ment volna.Majd mesélek.
Mi az az az R8? Képzeld babettával is járok melózni. Sajna letelt már róla a gari, de mióta itt van, azóta számoljuk km-ert és bammeg 185km ment beléjje! Miko vagy Győrbe? Én holnap megyk. (péntek)
Halihó!
Tudja valaki, hogy ki az a 2-3 büdös khmcsög, utcai sztrítfájter aki rendszeresen éjjel 2 körül tépi nyélgázon Győrben?Csak azt hallani, hogy gyorsulnak, gondolom egyenesen lámpától lámpáig, vagy saroktól sarokig, de kanyarodni úgy sejtem gyök 2-vel, oldalanként 2-2 centis majrécsíkkal...hogy b@szna be valaki valami jó hosszú nyomatékulcsot a küllőik közé....
Az ilyenek miatt olyan a motorosok megítélése, amilyen...
Szerintem a helyszinen kell nevezni!
Eddig ugy tudom,hogy a jelenlegi első 3 helyezettnek nem kell belépőt fizetni,de megpróbálják elintézni,hogy a nevezés is ingyenes legyen...
Amúgy bammeg jön a baby! Már 2,57cm-es a kis leendő motorosunk.
http://www.youtube.com/watch?f...!
elég furcsa volt a 12 fok a 23 után
de hazafelé már melegemvolt
megvan mindenki csak nemnagyon megy a fórum
pályázás vagy gyorsulás megy még?
nézz be gyakrabban
Tudja valaki, hogy ki az a 2-3 büdös khmcsög, utcai sztrítfájter aki rendszeresen éjjel 2 körül tépi nyélgázon Győrben?Csak azt hallani, hogy gyorsulnak, gondolom egyenesen lámpától lámpáig, vagy saroktól sarokig, de kanyarodni úgy sejtem gyök 2-vel, oldalanként 2-2 centis majrécsíkkal...hogy b@szna be valaki valami jó hosszú nyomatékulcsot a küllőik közé....
Az ilyenek miatt olyan a motorosok megítélése, amilyen...
Amúgy jól vagytok, megvagytok?
sportszeletből minden 4. nyer
11-11,3s,de nem volt a rábaringen.
Eddig ugy tudom,hogy a jelenlegi első 3 helyezettnek nem kell belépőt fizetni,de megpróbálják elintézni,hogy a nevezés is ingyenes legyen...
valamivel barátságosabban hangzik
te egy kicsit hogyismondjam..nyers voltál hozzám az elért időddel
Le-mans...