Szerintem adnának érte egy ötöst...
Mondjuk már gondoltam rá, h egy háromlábú biciklicsengő és egy vízhűtéses elektromos zongora kombójára elcserélem... Szerintetek megérné?
Mégegyszer pancsernak nevezel, felgyújtom a motorom.
Figyi!
Mákod van bazeg, mert pakolom a kisgépet a sok km-el, de nem akar meghalni.... ...közeleg május 1.
a vasút soron... mire céloztál öcsifos? Mert ott lakik pár cimbim. Vagy véletlen olloztad ide be ezt a szókapcsolatot? Azt se tudod mit jelent mi?! bruhahahahaha
Mi a pi... van ti bamba pofájú, anyaszomorító, Szentiváni, csökkent képességű és gyertyakulcs hiányú szerencsétlen népség?Neked is szép napot modernizált kapásparasztfejű!
most biztos nem.sötétben még nem találok el hozzátok .majd ha meglesz minden akkor kérem kölcsön oszt akkor nem lesz nálam napokig meg nem lesz elfelejtve
Mondjuk már gondoltam rá, h egy háromlábú biciklicsengő és egy vízhűtéses elektromos zongora kombójára elcserélem... Szerintetek megérné?
Figyi!
Mákod van bazeg, mert pakolom a kisgépet a sok km-el, de nem akar meghalni.... ...közeleg május 1.
mennyi most a napi árfolyam?
Most adtunk le 40 kg vörös...
gyertyakulcsot legalább el lehet adni 5-600ba
Úgy érzem, ez lesz életem üzlete...
tudom hol laksz .tudom hol laksz ?
2.lehet kövi gyertyacserénél már nem is lesz nálam a motor
szóval kidobnék olyan 2000-2500Ft-ot a semmire.így meg átsétálok 2 utcányira és kapok egyet amíg kell.vajon melyik éri meg jobban?