Vagy inkább lehet, hogy a tiédben lévő blokkot még nem könnyítették ilyen szinten szarrá...
Azért durva ez az egész, mert a hivatalos bemutatók előtt nem kis marketing kampányt csináltak, ami pont arra épült, hogy pályára tervezték az új tizedest...
De valóban hozzájárulhat, hogy 3000-es fordulaton közlekedsz vele .
mifelénk is oszt mégis leszarom.ráadásul az én Hondámba kicsit több kraft van.tegnap is volt egy feszültséglevezető karika meg ma is lesz egy ...utána meg így nézek majd ki:
Most olvastam, hogy a Kawa legújabb PÁLYÁRA TERVEZETT motorjának PÁLYAHASZNÁLAT mellett túlmelegszik és akár fel is robbanhat a blokkja.
Most akkor hogy is van ez?
Egyszerű a recept...
Amint van 10 fok kell menni egy kört ha száraz az út..
Vagy ha szátaz az út, akkor meg lehet járatni a motort akár minusz 10 ben is, hisz sehol sincs az előírva, hogy 800km-t kell menni...
Volt hogy én pl pont minusz 10ben és napsütésben kimentem az M1-re Csanaknál és Győrszentivánnál vissza majd haza (80-90-nel)...
Egy hétig mosolyogtam...
Mert ez sokkal többet ér mint egy motorjáratás....
És még ott a motorosra gyakorolt hatása...
Meg a formából sem esel ki annyira mint aki elteszi 3-5 hónapra a gépet...
Na szerbusz Csoki
Misi!
Nem "a gyógyíthatatlannal" műtöttek...
jó csak pihengessél
még ráérünk 2-3 hónapot ezzel
arra gondoltam hogyha bejönne a jóidő február végén vagy március elején amikor már sokan előveszik a motort
akkor kellene valamit csinálni ahol ujra visszaszokhatunk a motorozáshoz
Azért durva ez az egész, mert a hivatalos bemutatók előtt nem kis marketing kampányt csináltak, ami pont arra épült, hogy pályára tervezték az új tizedest...
De valóban hozzájárulhat, hogy 3000-es fordulaton közlekedsz vele .
Olyan mintha egy versenykrossz motort visszaVÁSÁROLnának, mondván, hogy nem bírja a terep használatot .
Most akkor hogy is van ez?
Mert a motor nem jön ki a formából...
Viszont így te sem...
a multkor még azt irtad hogy januárba jössz haza
mifelénk elég vizes mindehol az ut ugyhogy az nsr még vár a sorára
Amint van 10 fok kell menni egy kört ha száraz az út..
Vagy ha szátaz az út, akkor meg lehet járatni a motort akár minusz 10 ben is, hisz sehol sincs az előírva, hogy 800km-t kell menni...
Volt hogy én pl pont minusz 10ben és napsütésben kimentem az M1-re Csanaknál és Győrszentivánnál vissza majd haza (80-90-nel)...
Egy hétig mosolyogtam...
Mert ez sokkal többet ér mint egy motorjáratás....
És még ott a motorosra gyakorolt hatása...
Meg a formából sem esel ki annyira mint aki elteszi 3-5 hónapra a gépet...
Na szerbusz Csoki
Misi!
Nem "a gyógyíthatatlannal" műtöttek...
házi motogp ügyességi verseny
még ráérünk 2-3 hónapot ezzel
arra gondoltam hogyha bejönne a jóidő február végén vagy március elején amikor már sokan előveszik a motort
akkor kellene valamit csinálni ahol ujra visszaszokhatunk a motorozáshoz