szerintem amivel rossi megy m1-el azt nem magának reszeli othon a garázsba
lehet hogy csak azt tudja hogy benzint kell bele önteni ha megáll aztán megy tovább
Egy kis reklám a Kawásoknak! Amerikába vissza vásárolták az összes új Kawa Ninját + Angliába leállították az összes eladást 3 németeknél is! Valamit nagyon elbaszarintottak rajta.A nyilatkozat eléggé hűjén hangzott."Azért ,hogy meggyőződjünk arról ,hogy a vevő a legjobb minőséget kapja! Ezt a hűje szöveget!Ezt ki veszi be? Na ez a Kawa minőség!
Na mi van, megvolt a császármetszés?!
Hehe, fiú lett vagy lány?
Asszonynak meg merted mondani kitől van, vagy azt hiszi még mindig, hogy tőle?
Tessék neki elmondani kitől van a kisGeri...
Jajj Bazmeg! Tudtad, hogy sérvműtét után legaláb 178 hónapig meg 7,8 évig nem lehet motorozni? Mié mié?
Azé bazmeg, mert egy normális sérvműtétnél átvágják az izmokat és az még nem forr ossze sokáig, így 35 km/h fölött má akkora centrifugáris erő hat rád, hogy kiplöttyenne a beled a hasfaladon.
Szándékosan nem nehézségi és gyorsulási/lassulási erőt írtam, mert a Kawics Z750 Sö azt a teljesítményt nem bírja leadni, mert nincs mit leadni...
te csak maradj a valagadon....
Amúgy a műtét sikeres volt, 12cm-es lékkel a hasamban...de itthon vagyok....és gyógyulok...
Alig várom a Yeti-t.... A yeti 2011-ben is eljön...
kikészültem ettől a sok HAJ-tól, még csak most csöppentem bele, de baszkííííííí, én veletek mostmár tutti sose mennék motorozni.
Bogyooo, micsinász te pécsen? Annyira mennék veled, két nőm is volt pécsen...
lehet hogy csak azt tudja hogy benzint kell bele önteni ha megáll aztán megy tovább
magyaroknak mindegy mi van alattuk csak ződ legyen, nem baj ha szétesik
Nekem 13cm-t mondott, tehát már 1 cm-t gyógyult.
Hogy áll a homokfúvós mutatvány? Lenne pár cuccom, ami miatt érdekes lehet .
valaki mondja má meg!
hallo!
szóljatok máááá!
Hehe, fiú lett vagy lány?
Asszonynak meg merted mondani kitől van, vagy azt hiszi még mindig, hogy tőle?
Tessék neki elmondani kitől van a kisGeri...
Jajj Bazmeg! Tudtad, hogy sérvműtét után legaláb 178 hónapig meg 7,8 évig nem lehet motorozni? Mié mié?
Azé bazmeg, mert egy normális sérvműtétnél átvágják az izmokat és az még nem forr ossze sokáig, így 35 km/h fölött má akkora centrifugáris erő hat rád, hogy kiplöttyenne a beled a hasfaladon.
Szándékosan nem nehézségi és gyorsulási/lassulási erőt írtam, mert a Kawics Z750 Sö azt a teljesítményt nem bírja leadni, mert nincs mit leadni...
Amúgy a műtét sikeres volt, 12cm-es lékkel a hasamban...de itthon vagyok....és gyógyulok...
Alig várom a Yeti-t....
A yeti 2011-ben is eljön...
ha többet nem akar senki hozzám szólni,azt is megértem
Holnap meg Famulus szálloda Győr....
Gyere, úgyis kevesen vagyunk:)
Bogyooo, micsinász te pécsen? Annyira mennék veled, két nőm is volt pécsen...
ezek a franciák nagyon hülyék
http://youtu.be/3eJL4Z8ROX4