Szerintem nem a munkáid minőségével van a baj.Biztos sokan szeretnének ilyent a motorjukra,autójukra.Többek közt én is.Hanem az árakkal ,amit meglehet érteni mert van munka vele rendesen ,de nekünk proliknak sajnos majd ,hogy nem megfizethetetlen.Bár én szívesen felajánlom a motorom és a kocsim gyakorolni!
Ha valakinek kawasanyi szín minta kellene,keressen bátran. Megvagyok fázva tiszta takony az orrom. Papír zsepibe többféle szín árnyalatot is tudok produkálni!
Üdvözlöm a Győr és környékén élő motorosokat!
Akit érdekel airbrush festés, vagy ehhez hasonló fényezési munka, annak ajánlom magam. Jelenleg munkáltatón keresztül végzem, de igény hiánya esetén megszünteti a vállalkozás ezt a tevékenységi kört. Leginkább azt szeretném felmérni mennyire életképes a dolog. Feltöltök néhány képet a teljesség igénye nélkül. Sajnos munkáimról a képek nagyrésze telefonnal készült, vagy azzal sem, illetve lakkozás előtt vagy félkészen, stb...
Nem csak esetleges "megrendeléseket" várok, hanem véleményeket is. Ugyanis, ha a többség szerint nem ütöm meg azt a szintet, hogy festést bízna rám, úgy nem vállalok el több munkát, és gyakorlok még, vagy szimplán továbbra is megmarad hobbinak, ahogy eddig.
Robi
Találtam egy táncoslányt mindenkinek karácsonyra...
Nem túl okos, de legalább a bimbója kilóg...
http://youtu.be/Bt6ulSLp6Rs beszarsz[/L]
Akit érdekel airbrush festés, vagy ehhez hasonló fényezési munka, annak ajánlom magam. Jelenleg munkáltatón keresztül végzem, de igény hiánya esetén megszünteti a vállalkozás ezt a tevékenységi kört. Leginkább azt szeretném felmérni mennyire életképes a dolog. Feltöltök néhány képet a teljesség igénye nélkül. Sajnos munkáimról a képek nagyrésze telefonnal készült, vagy azzal sem, illetve lakkozás előtt vagy félkészen, stb...
Nem csak esetleges "megrendeléseket" várok, hanem véleményeket is. Ugyanis, ha a többség szerint nem ütöm meg azt a szintet, hogy festést bízna rám, úgy nem vállalok el több munkát, és gyakorlok még, vagy szimplán továbbra is megmarad hobbinak, ahogy eddig.
Robi
nem baj emigrált ide,majd disszidálok vissza és helyreáll a rend
meg 40 centi hó az úton