Kedves Mocilaci türelmetlenül várom hogy m,egmagyarázd miért is vagy ekkora seggfej!régen minden nap itt voltam igen és ha vki beszolt azt egyből letudtam orditani de sztem te is nagyon jol tudod hogy miért nem jöttem fel ide de ha nem akkor leirom NINCS MOTOR! annak meg nem látom értelmét hogy feljöjjek elolvassam ki hova megy motorozni bőgjek egyett meg hisztizzek hogy én is!ha ezért is seggfej vagyok akkor BOCS!
Jaj ne osszá má te is!Mondtam már az egyik egy hülye picsa a másik megy egy hülye fasz te meg hát ... nem is tudom hova soroljalak? Csak én vagyok tökéletes!
Nem nyomok le semmit az emberek torkán...ezek ismételten tények...szinte chat szerűen fenn szokott lenni....azt váratlanul eltűnt...és erről nem tehetek...max a hangnem volt durva...de ezt majd megbeszélem vele...És az észérveket megtartom akkorra, mert itt...
Amúgy már egyetértek Bikerinával...
Ide semmi értelme benézni...tisztelet a pár kivételnek...őket meg csak sajnálni tudom...
További kellemes észosztást...
NA MENTEM A BAROSS UTRA FORRALTBORT ÁRULNI!
Most ezzel az elmúlt nyaramra céloztál?kell a baj?
amúgy mia helyzet,megvagytok?verzióba még eljársz?
Észérvek? Nem is gondoltam volna, hogy ismered ezt a szót .
Nincs hát, "sok a köcsög meg rossz a közbiztonság" .
itt egyébként nem azon kezdődött a vita h ki motoros meg ki nem...illetve az 1 másik vita .az most nem aktuális
Amúgy már egyetértek Bikerinával...
Ide semmi értelme benézni...tisztelet a pár kivételnek...őket meg csak sajnálni tudom...
További kellemes észosztást...