és hogy bizonyítja h te voltál?nem vagy rajta a képen.nincs mit megfogni.az h a motoros elmegy a mérőkocsi mellett és folyamatosan videózzák az oké.viszont ha már ő is azt csinálja h félreáll megvárja míg pár autó elmegy akkor megint lőttek neki.bizonyítsák be h te voltál az.ha nem folyamatos a felvétel akkor szívták...szerintem.így mondhatod azt h melletted ment egy másik autó és ő ment olyan gyorsan ...vagy lehet h én vagyok a hülye de szerintem
a "bronzosok" (aki tudja miből idéztem...szaloncukor )?szerintem nem hatol át.de még ha át is hatolna a rendszámot amúgy sem látják .te meg kiértél mán csórófalvára ?
hagyjátok már szegény gyereket,nektek is volt simsonotok
és abban igaza van hogy használja,meg jól is teszi.
egyébként mi a helyzet itt?mostanság minden írói véna eltávozott és nincsenek összefoglalók
más kérdés,ami döntően befolyásolhatja a napomat:egy hídon(ipar úti,fehérvári) be tudnak mérni a 'kecskék'(ma hallottam a rádióban ) ha ők a híd túlsó lábánál vannak én meg fel sem mentem még rá?azaz a betonon áthatolnak a sugaraikkal?
szerintem nem,más szerint igen és nem mindegy...
OBI/DH van Kenobi
54 alatt semmiképpen sem!
kivagyok tőle....
vagy ilyen nincs?
Nem én vagyok, aki anyuci szoknyájához simulva zokog, ha beszólnak neki .
és abban igaza van hogy használja,meg jól is teszi.
egyébként mi a helyzet itt?mostanság minden írói véna eltávozott és nincsenek összefoglalók
más kérdés,ami döntően befolyásolhatja a napomat:egy hídon(ipar úti,fehérvári) be tudnak mérni a 'kecskék'(ma hallottam a rádióban ) ha ők a híd túlsó lábánál vannak én meg fel sem mentem még rá?azaz a betonon áthatolnak a sugaraikkal?
szerintem nem,más szerint igen és nem mindegy...