aztán majd megin ugyjárunk mint pápán amikor énse találtam meg elsőre a találkozót
timeg már 3-szor bejártátok a várost
meg néztem a pannonia ring oldalát de ott nem irnak semmit a holnapi pályanapról csak annyit hogy lessz motorozás aztán kész
hát ha önmagában elfektettem,nekem is a lábtartó ért le ( sztender is kb akkor) de súly alatt már előbb a 2 támasz.persze kicsit puha is volt a kp-i telóm.viszont miután leszereltem a középsőt,már megvolt koptató is.
mondjuk ahhoz a gumi miatt ragadós aszfalt kellett.
majd kinézünk valamikor csesznekre,de biciklivel megyek nehogy ez a foregon beszóljon hogy mindenem a kocsi
amugy is már le van karcolva az idom alul
ahogy én nézegettem az enyémet szerintem a váltókar meg a lábtartó előbb leérne mint a sztender
lehet hogy a tiédnek igen meg volt ültetve a hátulja és azért ért le nálad a sztender
hét jaja van benne valami egyértelműen lehetne sokkal gyorsabban is menni meg nagyobbat dönteni de akkor este elég volt ennyi , na meg nem akartam abba a hibába esni h pont kamera előtt nyalom fel az aszfaltot
amúgy mehetünk persze de csak ha megvársz az 1000RR-el
inkább nekem segíccsél mer nemtudom hogy meddíg döntketem le a motort
elöl nem valami marha jó a gumim
balu azt mondta hogy azért nem ojan rossz de én nem merem nagyon ledönteni
ugy tudom hogy füreden nagyon sokan vannak meg az drága
álítólag alsóörsön jó a strand, ott még nem voltam
én mindíg csak almádiba voltam de ottis sokan szoktak lenni mer nehéz jó helyet találni a parton
a vizbe már el lehet férni
legalábbis ha meg kell vele fordulnom , fél órát Y-zok
ott már lehetne döntögetni
timeg már 3-szor bejártátok a várost
meg néztem a pannonia ring oldalát de ott nem irnak semmit a holnapi pályanapról csak annyit hogy lessz motorozás aztán kész
mondjuk ahhoz a gumi miatt ragadós aszfalt kellett.
majd kinézünk valamikor csesznekre,de biciklivel megyek nehogy ez a foregon beszóljon hogy mindenem a kocsi
ahogy én nézegettem az enyémet szerintem a váltókar meg a lábtartó előbb leérne mint a sztender
lehet hogy a tiédnek igen meg volt ültetve a hátulja és azért ért le nálad a sztender
persze a saját sérülésem rám tartozik
szóval?
amúgy mehetünk persze de csak ha megvársz az 1000RR-el
elöl nem valami marha jó a gumim
balu azt mondta hogy azért nem ojan rossz de én nem merem nagyon ledönteni
Ha a kanyarba fékezel, és nem esel el akkor nem is kell fékezned, mert a gumi elbírna nagyobb döntést is, ha gondolod mehetünk valamikor
Sz
álítólag alsóörsön jó a strand, ott még nem voltam
én mindíg csak almádiba voltam de ottis sokan szoktak lenni mer nehéz jó helyet találni a parton
a vizbe már el lehet férni
hát sztem füredre mennénk