nah végre végre végre...... megvolt az idei első gurulásom kb 200 km,és kötelező pózolásom cseszneken a moci hiba nélkül teljesített , bár nem olyan kényelmes mint az elöző demegvoltam vele elégedve, csak most mielött elindultam haza akartam szívatóval beindítani a mocit és elkezdett durrogni meg leesett a fordulat nah ott beparáztam mert nem épp közel voltam az otthontól, de mire haza értem a szívató is OK lett, nem tudom milehetett remélem nem jön elő újra! U.I:a képek szarok mert sütött a nap, nem tűnök ilyen hurkának élőben
amikor mentünk zircre akkor egy darabonn ugy elment hogy nem is láttam
énmeg nem tuttam megelőzni egy autót mer mindíg jöttek szembe azmeg hegynek fölfele 70-nél még fékezett
ja igy már tudom
ő ment elöl az egyik kanyarba utolértem de nem előztem meg
viszont hazafelé ott a bakonyszentlászlói beágazótol nemmessze van egy emelkedő ott muszáj volt megelőznöm mer nem akartam hogy leessen a fordulat mer akkor nehezen megy föl
Ez a fahíd ott van (vagy inkább már csak volt) ahol az előző képek készültek. Mikor múlthéten arra mentem,majdnem beletöltöttem a vízbe,mert a rosseb se gondolta volna hogy ennyire kint van.
nem kell bemutatnod,a dögöket is egy ilyen részén szoktam futtatni
(nem tudom ismered-e a fahidat nálunk,ha a bőny és bana közötti hídnál(közúti) fordulsz el gönyű fele kb 2 km a folyó mentén(vagy benne ) na ott is ilyen 20-30 centi legtöbbször)
most nagyon sokat visszament,tegnap hazaszaladtam és már egy 2m-es vízszint csökkenést láttam saccra.árterület is kezd megszűnni.
monta fater hogy te is szoktál fórumozni
énmeg nem tuttam megelőzni egy autót mer mindíg jöttek szembe azmeg hegynek fölfele 70-nél még fékezett
ő ment elöl az egyik kanyarba utolértem de nem előztem meg
viszont hazafelé ott a bakonyszentlászlói beágazótol nemmessze van egy emelkedő ott muszáj volt megelőznöm mer nem akartam hogy leessen a fordulat mer akkor nehezen megy föl
nemám nem versenyezünk
de hol lefele?
aztánn amikor már jönni akartunk vissza elénk parkolt simo
persze csak akkor ha Zs. nem jön ausztriába(nővérének esküvője lesz).
Majd msn-re gyere este.
(nem tudom ismered-e a fahidat nálunk,ha a bőny és bana közötti hídnál(közúti) fordulsz el gönyű fele kb 2 km a folyó mentén(vagy benne ) na ott is ilyen 20-30 centi legtöbbször)
most nagyon sokat visszament,tegnap hazaszaladtam és már egy 2m-es vízszint csökkenést láttam saccra.árterület is kezd megszűnni.
http://videa.hu/videok/jarmuve...
http://videa.hu/vi
deok/jarmuve...