Laci,egyszerű a dolog, mint óvodában a záróünnepély, várok még 1 napot,meglátuk hány zsáknyi cucc fut be hozzám,én azt még a héten átadom Neked, (én péntek déltől már nem vagyok Győrben) Te pedig eljuttatod a rendeltetési helyére vasárnap és a háttérben szerényen megemlítésre kerülök.
És ez így jó lészen!
A platós kisteher kelleni fog!
Ez már biztos...
ÉS amúgy a többség dönt elve alapján vasárnap délelőtt adnánk át a cuccokat...
Exactx!
Tudom, hogy neked az nem jó, de a többségnek viszont a szombat gáz...
Ettől függetlenül a neved természetesen felkerül majd a "kinek köszönhetjük" rovatba...
Természetesen nem ezért csináljuk, de a polgármester ragaszkodik hozzá...
azok.nekem volt elég élményem...
a mostani helyzetet nem tudom,de rába quelle mellett voltam 2 hete(valami park,meg templom van ott) háát az jutott eszembe nem véletlenül hívtuk az 1es buszt fegyencjáratnak...
hát nem fogom megmondani ha lett.annyit talán segíthetek hogy...július
de kinézek majd a dózsa pályára,úgy is várnak ott a 'haverok' akiket megismertem anno
ők kérdezték az nsr-ről hogy mennyit érhet a piacon,mikor azzal mentem edzésre...
figyeld a tükrödet mindig,meg hordj magaddal távcsövet,tollat,papírt.
hasznát veszed mikor féktávon nem tudod elolvasni a majd rendszámomat
Aki először leolvassa helyesen,lejárt szaloncukrot kap
Hogy mikor...hát ez benne a kihívás.csak nyitott szemmel járkáljatok majd a nyáron.
És ez így jó lészen!
Eppicit...
A szombat NEM JÓ, a vasárnap OK !
Kicsit fáradt voltál este, mikor beszéltünk?
Ez már biztos...
ÉS amúgy a többség dönt elve alapján vasárnap délelőtt adnánk át a cuccokat...
Exactx!
Tudom, hogy neked az nem jó, de a többségnek viszont a szombat gáz...
Ettől függetlenül a neved természetesen felkerül majd a "kinek köszönhetjük" rovatba...
Természetesen nem ezért csináljuk, de a polgármester ragaszkodik hozzá...
Futottam egy-két kört az adománygyűjtés ügyében. Folyamatosan érkeznek felajánlások ruhákra, bútorra... FUVARRA !
Ha kell mozgósítható egy platós kisteherautó, valamint most érkezett egy felajánlás, egy vonóhorgos autóra, és lehet még utánfutó is lesz hozzá.
a mostani helyzetet nem tudom,de rába quelle mellett voltam 2 hete(valami park,meg templom van ott) háát az jutott eszembe nem véletlenül hívtuk az 1es buszt fegyencjáratnak...
de kinézek majd a dózsa pályára,úgy is várnak ott a 'haverok' akiket megismertem anno
ők kérdezték az nsr-ről hogy mennyit érhet a piacon,mikor azzal mentem edzésre...
nyitott szemmeml az mit jelent?
hasznát veszed mikor féktávon nem tudod elolvasni a majd rendszámomat
Aki először leolvassa helyesen,lejárt szaloncukrot kap
Hogy mikor...hát ez benne a kihívás.csak nyitott szemmel járkáljatok majd a nyáron.
nem akarok már több kört menni utánad,figyelve hogy hol rontod el az ívet
lassan kezdenek elnyomni a V2 dörmögők még a végén kell vennem nekem is valami hangos dobot a ződre