nekem nem kellene varni semmit csak jukakat kellene rá bökni hogy át fújon rajta a szél
de ugy mint ahogy gyárilag van megoldva
60-as szeggel én is ki tudom lyukasztani
eszti a balu monta hogy téged kérdezzelek arrol hogy ha veszek bőrruhát arra maszekba lehetne-e csinálni perforálást hogy ne legyen ojan meleg
szerinted lehet? esetleg te is tudnál csinálni?
a beépített embereid azt nem tuggyák megmondani hogy mezöörsön mi van azzal a híddal mer ha ott átlehet menni motorral akkor nemkéne elmennem bakonyszombathelyre
Sziasztok!
Óvárol páran megyünk a Talira Szombat 9 felé érünk győrbe 1-en megyünk! Páran csatlakoznak hozzánk még Györben aki szeretne csatlakozni és együtt menyünk le az dobjon egy E-mail-t! Több motoros: Nagyobb élmény,nagyobb biztonság érzés;)
még valakinek perforálást bőrruhára?
te mijen kicsi lukat tucc a tiéddel csinálni?
Van lyukasztó gépem, hozzad csokikám, aztán megcsinálom neked....de előbb vedd meg!
utánna meg leköszörüjjük a térdkoptatókat aztánn nem mongyák hogy nincsen elkoptatva
de a sörétes az egész jó ötlet
de ugy mint ahogy gyárilag van megoldva
60-as szeggel én is ki tudom lyukasztani
de megoldható...én sajna nem tudok bőrt varrni, max csak cordurát...
bőrös ismerős pedig van...egy csajszi..
szerinted lehet? esetleg te is tudnál csinálni?
te sosem dolgozol?
de mit tucc róla? leszakatt?
A 26.-i javított program és utvonal:
www.biketour.mywww.hu
Óvárol páran megyünk a Talira Szombat 9 felé érünk győrbe 1-en megyünk! Páran csatlakoznak hozzánk még Györben aki szeretne csatlakozni és együtt menyünk le az dobjon egy E-mail-t! Több motoros: Nagyobb élmény,nagyobb biztonság érzés;)
Széles utat!
E-mail: llacus@totalcar.hu
MSN: l.lacus@hotmail.com
http://www.kassakkse.hu/news.p...
majd még megbeszéjjük
most szombaton biztos hogy nem megyek alsóörsre mer bakonynánán lessz verseny