Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én vennék bele egy aksit
üdvözletem

valakinek innen nincs elfekvőben egy főtengelye 125-180-as fx runnerba?
ha a hajtókar nem is 100%-os az nem baj, csak a főtengely maga, a sonkákkal meg a tengelyekkel legyen rendbe.
ha valakinak akadna akkor az adatlapomon van e-mail címem, naponta olvasom, vagy írjon ide, bár ide ritkábban járok.
köszönet előre is annak aki segíteni tud, minden jót!
hali ez elvileg a cx,aphace,Free-style és crono rajza azt kéne tudni hány vezetékes a fesz szabi de mentsd le és jo bogarászást vele
üdv!gilera zulu,és gsm összes alkatrésze bontva eladó,derbi és gilera blokkoshoz is!06304906559
Sziasztok!

Segítséget szeretnék tőletek kérni!

Van egy Gilera Runner 70ccm mocim,ami nagyon jól műxik motorikusan.
Viszont lenne egy olyan problémám hogy ha nincs benne aksi akkor totál nincs világítás meg töltés!
Ez pontosan minek a hibája?Mit kellene megnéznem és venni bele?

Választ előre is köszönöm!
Helló urak! RX 125-höz kellene nekem pár dolog. Gyári első sárvédő, hátsó lámpa búra, meg hátsó fékalaplap akár kompletten, akár csupaszon csak az alaplap fékkulccsal. Ha valamelyikőtöknek volnának az említett cuccok, ne tartsa vissza magát. Elérhetőségeim az adatlapomon, akár mailban, akár telefonon kereshettek. Köszi előre is.
Sziasztok! Van egy 1990-es Gilera RC-m rosszalkodik a gyújtása. Már utána érdeklődtem és kiderült, hogy az előző tulaj átalakította. Kérdésem a következő ehhez a típushoz valaki tudna kapcsolási rajzot? Láttam , hogy van itt fent, csak ha letöltöm és kinagyítom eléggé rossz a minősége, és az alkatrészek nincsenek megnevezve, csak beszámozva. Ha valakinek lenne egy jobb, azt nagyon megköszönném! Főleg ha e-mailbe el is küldené! toma67@freestart.hu
nnyira komplett mint a képeken.
KArbi és gyula nincs rajta, 12 rugó.
(ha alkudozol 15:)
üdv a blokk menyibe fájna ?
kompletten? henger nélkül!
aprilia ,cagiva,gilera kormánykapcsolók+gázszektor eladó
szacsomotor@freemail.hu
Halihó.
Rc 125 komplett blokkot keresek tudtok segiteni ?
Irtam mailt!
megvan a blokkja is, azt is viheted.

Ha érdekel talán célszerűbb volna mailban.

nickzo@indamail.hu
Nekem egy sp 1 ről van, szerintem az ehte ugyan ez a cucc mint amit betettél.
üdv legegyszerübb ha elviszed a mocit egy bowdeneshez aztán megmondod hogy ide ijen bowden kell és csinálja meg tesom mocijára
5000-be csinálták meg
szerintem nem érdemes szorakozni egy használtal mert lehet kogy 1 ora mulva elszakad az illesztésnél . (én is igy jártam az rrt-vel)
Ilyen a te hengered is? vagy képet mutathatnál róla, köszi!
http://jpg.hasznaltmotor.hu/odyssey-201102271538_2.jpg
nemtom mennyire egyezik, de sp1 hengerem van fejestül egy tizesért viheted ha jó a tiedre.
Üdv mindenki!
Keresek Gilera Rc /Mxr 125 blokkhoz jó hengerszettet.
Akinek van vagy tud valamit az irhat.
Üdv srácok, nekem egy Gilera DNA 50 2T m van és annyi baja van hogy ha odahúzod neki nem indul el csak magasabb fordulaton olyan 5ezer körül de addig egy helyben áll, valaki tudja hogy mi lehet a baja és hogy körülbelül mennyibe kerül a javítása? Köszi előre is
sziasztok! gilera rx 125 van egy barátomnak és kuplung bowfdent keres.Van valakinek pesten?Esetleg új vagy bontva?mennyiért?Kép esetleg van ,hogy milyen kell bele mert minta nincs.Előre is köszönöm
dudus1820 a skype cimem vegyél fel néhány dologban hátha tudunk egymásnak segíteni :)
sziasztok gilera rc 600-assal milyen tapasztalataitok vannak?
milyen olaj való bele?
Sziasztok eldó gilera kz 125/50ccm anyagi okok miatt ! Javitásra szorul !
Üdv!Kérdés Gilerásoknak!A fiamnak van egy kis 50-es SMT-je.Nagyon klassz kis járgány,de a gyújtó trafó ami egy elektronika is,évente megadja magát!Ez valami tip hiba lehet?Eredetileg Ducati feliratos cucc volt rajta,aztán tudtam venni valami hasonlót,de most az is kuka!Bármi jó tanácsot meghallgatok a témával kapcsolatban!Szép estét mindenkinek!