hello Gericsi!
én használom a Coguart
- komfortos, kényelmes
- nem egy idegbeteg moci, de nézelődéshez, túrázáshoz kiváló
- 2,8-as fogyasztás
és nekem is az a problémám, hogy nem találtam még leírást, alkatrész beszerzési forrást
sziasztok!
új vagyok itt
abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy merre találok Gilera Coguar-hoz szerelési, karbantartási leírást, útmutatót
előre is köszi
igen a komplett kábelköteg elment a motorblokkal.és a kormányon lévő gázrész.megvannak a fékek ,váz,bukotartó kerekek.müszerfal,lámpák,tank.szóval a blokk és a kábelköteg és a gázrész kivételével minden megvan.várom válaszod
komplett kábelköteg elment?minden elektronika ami a vázon van trafdo stb?igazándibol nekm ez az emii szar..meg még jo pár dolog én azt hittem h csak berakom a blokkot és jo...hát ez igy nem jo de érdekel csak konkrétan ird le h mi van meg...
amugy még egy kérdés az elektrtonika rndben van meg az ac pumpa meg a vezérlő lánkerék jo?majus 5.éig utalom a pénzt de ezt majd még megbeszéljük addig kérlek ne adj el semmi köszönettel Horváth Marcell:)
Én hivtalak délután is figyelj elmenni nekem költséges kb ugyanennyi lenne de ezt valahogy postázni vagy ha szétszeded és ugy postára rakod az ugy szted megoldhato-e mert engem nagyonérdekel és nagyon kell ez nkem 25 be gondolkodás nélkül megveszem jah és annyi h hüttö megvan vagy nincs?várom válaszod
a blokk és a gázrész elket belöle ahogy irtam is.de amugy a többi megvan.én mondanék érte 25000ft-ot.Kiskunhalason van helyileg.te merre lennél?várom válaszod
Hello.Eladó a képeken látható gilera mx1 alkatrészei.Egyedül a blokk kelt el kábelkötegestől és a kormányon lévő gázszektor.minden más megvan.ha bármi érdekel írj vagy hívj bátran,biztosan megegyezünk.tel:06205415990
Nagyon megköszönném, ha Neked nem jelent sok gondot.
én használom a Coguart
- komfortos, kényelmes
- nem egy idegbeteg moci, de nézelődéshez, túrázáshoz kiváló
- 2,8-as fogyasztás
és nekem is az a problémám, hogy nem találtam még leírást, alkatrész beszerzési forrást
üdv escéháef
új vagyok itt
abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy merre találok Gilera Coguar-hoz szerelési, karbantartási leírást, útmutatót
előre is köszi
Gilera ER 500 Dakota-hoz keresek motorblokkot. Előre kösz a segítséget!
MAilben lécci.
és hol találhato?üdv marci
sürgős!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:0630731
6232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
http://www.kepesmotor.hu/robog.
..