Lenne még egy kérdésem. A hibás szimeringek okozhatják azt, hogy ahogy kezdene nyitni a power, bedarál, mintha hideg lenne és nem hajlandó tovább forogni? Terheletlenül is ugyan ez a szitu.
Sziasztok. Egy jó barátom most vett egy Gilera RC 125-öt, szimering problémával. Most akarjuk kicserélni, csak nem tudom bele merjünk-e kezdeni, nagy meló? Blokkot nem kell húzni ugye? Illetve meg tudnátok mondani a 2 főci szimering méretét? Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Lenne egy komoly gondom.Van egy Gilera rx 125 Arizona motorom.
Az vele a bajom hogy ha elindítom akkor megy szépen alapjáraton.De ha megyek vele kb 500 m-t akkor elkezd magától menni.Ha behúzom a kuplungot akkor felpörög mint állat.És ugyan ezt csinálja ha üresbe kiveszem. Mi lehet a baja? Köszi előre is... :D
hello.engem érdekelne pár alkatrész az mx1-ről.kérlek küldj egy üzenetet az e-mail címemre és megírom mik kellenének.e-mail címem:szabo.peti8@citromail.hu
Cseréltem ! Nem akartam összerakatni az eladóval ! Végülis csak a henger, hengerfej, lánc, dekni, benzintank, idomok van leszedve róla ! Aksi gyertya nincs is hozzá! Honda nsr 125 nek van szerviz cd-én mert volt egy mtx-em !
a képen látható sp01 125 ös 1993 as féknyereg eladó 5000 ért jó betétekkel együtt mőködőképes állapotban....
vagy elcserélném aprilia af1 125 replika első féknyeregre......30 605 6883
Lenne egy komoly gondom.Van egy Gilera rx 125 Arizona motorom.
Az vele a bajom hogy ha elindítom akkor megy szépen alapjáraton.De ha megyek vele kb 500 m-t akkor elkezd magától menni.Ha behúzom a kuplungot akkor felpörög mint állat.És ugyan ezt csinálja ha üresbe kiveszem. Mi lehet a baja? Köszi előre is... :D
mx1 bontódik
nem lett jo a tesom gépén a gyujtás gyertyát cseréltem trafót is és ugyse jo sajna
hdu@freemail.hu
06304053450
06304053450
vagy elcserélném aprilia af1 125 replika első féknyeregre......30 605 6883
Nincs valakinek gilera eagle 50 motorja eladó?