Sziasztok, 180 as runnerra cserélném a motoromat. Akinek esetleg felkeltené az érdeklődését írjon, vagy hívjon, beszámítással, vagy 1-1-ben is ha olyan állapotú. http://www.kepesmotor.hu/honda...
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy Gilera Runnert és az lenne a kérdésem hogy hol tudom megnézni a motor évjáratát? 2004-esnek árulták, de úgy tudom ebben az évben volt egy típusváltás és szeretnék hozzá rendelni a netről pár alkatrészt csak nem akarom hogy nem az enyém évjáratának megfelelő jöjjön! Nem injektoros hanem karbis a robogó, van esetleg valami ismertetőjegye a Runner Cat-nak vagy DD-nek vagy bármelyiknek is? Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok! A GFR 125 gépemen az elektronikus fordulatszámmérő nem működik. Tudtok valakit, aki javítani tudná, esetleg kapcs.rajz (műszer belső) hozzá, vagy egy eladó működőképes műszer van valakinek? Köszi előre is! Üdv mindenkinek!
Sziasztok mindenki. Olyan kérdésem lenne a hozzáértőkhöz,hogy egy gilera typhoon-ba milyen gyertya kellene....Ja 70-es full tuning a cucc. Nem az enyém a robesz,csak segíteni szeretnék egy ismerősömnek.
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok,van egy Gilera Rc 600 -as enduróm, kivan kötve a dekompresszor a berugókarrol, igy lehetetlen rugással inditani, segitségeteket szeretném kérni honnan-hová kéne mennie a bovdennek ami nincsen az én gépemen,hogy müködjön.köszi
Hello! A linkelt hirdetésben megtalálod az árakat. A kormánykapcsolók párban eladók a blokk pedig a kábelköteggel és a rajta lévő elektromos kütyükkel együtt eladó. Ha más az elképzelésed a hirdetésben megtalálod a tel.számom, csörögj és megbeszéljük neked hogyan lenne jó. Köszönöm
sziasztok!
Látom, érzem, hogy a motorom "fekete bárány" ebben a régióban, de azért reménykedem hátha tudok szerezni magyar nyelvű vagy más nyelven /távol-keletit kivéve/ karbatartási útmutatót.
Üdvözlet, kedves motorostársak!
Egy full amatör motoroskolléga érdeklődik, hogy megtudja-e valaki mondani, mekkora keréknyomás kell egy GILERA DNA 125 alá?
Sziasztok!Van 1 180-as runnerem új akksi van benne,cseréltem benne gyújtásvezérlő elektronikát és hidegen és melegen sem indul önindítóval be!csak teker!rúgásra viszont elsőre!Vkinek vmi tippje?
kawasaki @ steelhorsemotor .hu