meglett a 200-as a gyereknek, nagyon bejön
csak tankolni jött haza, reggel óta csatangol a buckák között, ha így folytatja a héten meglesz az első dugó csere
lábon akarta haza hozni mert fasza kanyargós út volt de végül csak le lett beszélve róla
Csak a profikat vagy a hosszú lábúakat nem zavarja a magas ülés magasság, akinek gyakran le kell leraknia a lábát és nem ér le normálisan azok mind faragnak valamit,
segédvázat, telót, ülést, stb, amit csak tudnak. Én is rühellem, ha nem ér le rendesen a lában és a seggemmel kell jobbra balra billegni egy motoron lábletétel közben.
" Nagyon sokat szoptam.a magas motorral" sanyi nincs magas motor...van felnőtt motor méret meg gyerekmotor... Amit te magasmotornak nevezel.azt 5 - 6 vagy tobb a vilagon gyarto marka kozosen.kifejlesztett egy atlagos felnott ember méretéhez egy medium kozepet. Semmi baj azzal.hogy te a junior méreten.talaltad meg a boldogsàgod.. lehet ki.kene probalnod egy 85 ost is?? Egyébként ma lattam.egy minicsoppert !!! Egy torpe ment vele. Rendesen beszartam.a làtvanytol . Rendes rendszamos volt bőr oldaltaskakkal. Rojtal a kormanyvegeken.. kb egy " magascsopper "mereteinek a fele lehetett.
Az 1190 Adventure volt az első motor, amin jól éreztem magam 500 km után is. Elég nagy emberekre tervezték, én is 186 -8 cm vagyok, a japán gépeken csak kuporogtam.
én 190 magas vagyok és a legtöbb esetben "nem az igazi" a motor
nekem a lábtartó sokkal jobb lenne ha 10 centivel lejjebb volna ülni és állni is jobb lenne rajta
Figyu. Az xtraineren nem vagyok hàtrànyba a rövid làbam miatt. 170 cm alatt nem adnék új normàlis motort senkinek. Nagyon sokat szoptam a magas motorral. Ezzel élvezem a motorozàs minden részét. De a leggjobban a szópó feladatokat.De aki kipróbàlja rögtön érzi miről beszélek....Nem rég a màtràba kivették alólam hàrman is....Mikor visszaadtàk làttam a kósza tekintetet.. Mondom mi van sokkot kaptàl? Ja igen....Nem nagyon értette hogy lehet egy 2T ennyire baràtian erős és kezes alul....
200as exc vagy mi? Mikori?
csak tankolni jött haza, reggel óta csatangol a buckák között, ha így folytatja a héten meglesz az első dugó csere
lábon akarta haza hozni mert fasza kanyargós út volt de végül csak le lett beszélve róla
http://youtu.be/drv6NgtQrJo
segédvázat, telót, ülést, stb, amit csak tudnak. Én is rühellem, ha nem ér le rendesen a lában és a seggemmel kell jobbra balra billegni egy motoron lábletétel közben.
nekem a lábtartó sokkal jobb lenne ha 10 centivel lejjebb volna ülni és állni is jobb lenne rajta