Az. Patentszemes. De majd megnezem.ujra. irj ram.facebookon. Fejes Gàbor ozt kuldok fotokat. Lehet nem.a huskin volt . Az biztos hogy did eredeti es x ringes. En.mindig azt vettem.kirabban is ha kellett valamire. Tehat mas nem.lehet. gyari lancok voltak a kezemben csak.
Befele kell forditani a patentszemet akkor nem.eszi.meg.a lancvezeto. Egy lanc legerossebb resze a leg gyengebb szem. Ezert ha szarnak latom a patentszemet hamarabb kicserelem. Mondjuk kb 7-8 eve nem cserelek.lancot...
Utóbbi időben én is inkább patent szemmel rakom össze. Remekül látszik rajta a lánc állapota
Mondjuk én láncostól dobom ki a vx2 láncot ha kopott a szem
Belehallgattam. Arrol beszel ,hogy még nagyon sok evnek el kell telnie hogy fényévekkel kozelebb kerulhessen egy jó,bevàllt ktm hez..es hogy boldog volt mikor leszallhatott róla mert kiràzta a belét. Ugratni nem tudott vele . Füstölt. Es a teszt vegere nagyfelujitas kellett az osszes probamotornak. Azon a földúton nem erzett jelentosebb kulonbseget a tobbi markatol. 50 km/ h val mentek. Vagyis mérfoldel. A szalonnasütésröl beszelt még sokat este a szallason de azt nem igazan ertettem. Talan hogy avas volt a szalonna es egesz este fingott...
Kb egy perc az életedből de fotózni sem kell....
árban mi az elképzelés?
Homok meg zabál mindent. Pedig nincs semmi lánc spray csak híg olaj
Illetve hűtővédőt akinek van írjon köszi
Mondjuk én láncostól dobom ki a vx2 láncot ha kopott a szem
Azóta eltelt jó pár év lehet, hogy változtattak valamin.
Felénk még mindig a did ami bevállt mindenkinek. Nekem a vt2-es van, hibátlan. A patentszemet szoktam cserélni évente, mert megkopik.
Van tapasztalata valakinek JT x gyűrűs láncról?